Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Kritizálta a nácikat, Hitler kivégeztette

Dénes Előzmény: #642374

nagyon nem megyek bele, mert idő nincs ?:)

Másként látom a dolgokat, alapjaimban, de ez nem baj. :)))

de két dolgot mégis.

41/42ben pláne minden nappal berepülő angol vadászgép meg lett támadva. MINDEN, erre Galland is nagyon büszke volt. Tehát ez az a mese amit kérsz:), ott volt a lehetőség.

Nem jöttek. Ezért hoztam fel a észak afrikai hőst aki egymaga 16 gépet támad be, ez hiányzott nyugaton akárhogy is véded őket...

ismétlem tisztán meg tudod nézni a német és angol oldalakon, hogy kinek hány gépe jön ki vadászgépek ellen innen kezdve nincs értelme a bombázásokkal jönni és az ott lelőtt bombázókkal. Az is volt, hisz őket bombázták.

Megjegyzem, ma a németek Anglia elleni támadása a borzalom netovábbja és a német bombázók bűnözök voltak, de a német földet bombázó angolszász bombázók meg hősök.

Ez megnézhető a tengeralattjáróknál is.

Amcsik 42től harcoltak komolyan a németek ellen, nem csak 44től...

(Afrika, olasz harcok és végig a német területek illetve a francia területek elleni támadások.)

Én részt vettem könyvírásban is e témában, külföldön is, hozzá anyagot szolgáltatva és fordítással.

Nem szeretek belemenni.

ismétlem ha ma valaki tanul vagy médiát néz, akkor hős és fantasztikus amcsikat lát és olvas és ügyetlen németeket.

(jellemző még ma is a franciák elleni támadásnál a német tankok nagy számában és minőségi fölényében látják a sikert. spectrum tévé dokumentum film II világháború)

Röhej.