Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #640731

"Ha te lennél a tulaj a banknál és veszteséges lennél és minden tököm adót rádvernének annak ellenére h veszteséges vagy, amik többet jelentenének mint a törzstőke és az adók miatt nem is válhatnál nyereségessé a jövőben, te fizetnéd a saját pénzedből ?"

Igen, mert ez nem kívánságműsor. Ezt meg kell tenni, majd ezek után vagy eladom a bankomat, vagy végelszámolom. Pontosan melyik esetben érné kár a betéteseket?

"Mert én nem, azt mondanám gyerekek ennyi volt , b@sszátok meg."

Így szoktak a multik adott eseten kivonulni. Láttam már ilyet, eszemínusz volt az egész banda, de ha eldöntötték, akkor végelszámolják a céget és kész. Node olyat, hogy b@sszátok meg szállítók, meg adóhivatal, meg egyebek én leléptem - na ilyet még soha nem láttam.

"Ciprusig mindenki félt a bankcsődtől, ma már egészen más a helyzet, aki ezt nem látja az egy.......és ide te is tudod mit írnék csak udvarias vagyok :)"

Ciprus esetében állami tulajdonú bank csődölt be, amelynek működőképes leányai voltak (és amelyeket önállóan értékesítettek az érdekesség kedvéért), vagyis nem volt mögötte semmiféle fedezet. EZT kellene megértenetek: Egy leánybank esete egészen más, mintha egy magyarországi bankról beszélnénk, ami külföldi tulajdonban van, de nincs mögötte anyacég.

Egy leánybank bezárásáról márol-holnapra lehet dönteni, egy eladás egyik napról a másikra megtörténhet, de olyan nem, hogy bezárják, hogy "kiny@lhatjátok": Ilyen nincs.