Re: nincs cím
Spade Előzmény: #640752most adtál egy papírízű választ amivel gondolatban nem vagy semmivel előbb. A céltartalékot előbb képzed, amikor már késedelmesen fizet és a csőd se jelenti azt h leírod, rengeteg aleset van pl. van-e ingatlan fedezet stb vagy csődegyezség vagy mi a likvidációs érték, ebbe ne menjünk bele de valszeg jobban tudom nálad :). De nem ez volt a lényeg hanem a bukta a veszteség, amit a képzett céltartalék előre vetít, mert a céltartalék elég nagy valószínűséggel veszteséget takar, és az időbeliségből kifolyólag nagyobbat mint amit képeztek. És aminek nagy részét nem a deviza hiteleseken szenvedte el a bank mert recesszióban van az ország, mert ha levonod a merdzsot meg az ódit akkor most is ott van. És ezeket a veszteséget nem tudja majd visszaírni mert már elbukta.
Különben érdemes eololvasni amit Szász írt a kúriának a devizehitelekről és lehülyézték a fideszben, senkinek nem ütött szöget a fejébe ?
.
De nekem nem fizetnek azért h győzködjek itt bárkit arról amit kis gondolkozás után maga is levezethetne, ha ez amit mondok nem veszély hát akkor nem az, lesz@rom, sztem nem hogy veszély hanem lehet h csapda is. De nekem nem az célom h megnyerjek egy vitát hanem h elgondolkoztassak.
Sztem az lenne a legjobb ötlet ha bejelentenék h megvizsgálták a dolgot és sajnos nincs jogi lehetőség mert a szocik annyira elkurták, meg ilyenek de 1 évre felfüggesztik a végrehajtásokat stb.
Szal én szóltam.