Re: nincs cím
Előzmény: #634897"Ismered azt a mondást "nem vagyok olyan gazdag, hogy "olcsót" vegyek"? :)"
És azt ismered, hogy nem vagyok olyan gazdag, hogy adósságba verhessem magam?
"A végén drágább és szarabb lesz mint a piacon legdrágább, illetve a piacon legrosszabb."
Ezért jobb, ha minél több dologból kimarad. Vegyük példának a manyupot... ;)
"Nézd meg pl ezt az eútdíj témát. Látatlanul kb az történt, hogy jókora pénzért elnyerte a megbízást valakinek a valakije. Aztán sikerült egy alkalmatlan rendszert csinálni, jó sok pénzért, amit most élesben tesztelnek."
Most igazán nem azért mondom, de ezt kibeszéltük és qvára nem ez történt hanem az, hogy a tender bohózattá vált. Ehhez képest jóval kevesebb pénzért most van valami, ami azért zökkenőkkel, de működik. Mint írtam, ennyi idő alatt nem az a csoda, hogy gondok vannak vele, hanem az, hogy működik. Nem mellesleg, ha úgy véled, hogy a többi ne lett volna alkalmatlan, illetve nem került volna jó sok pénzbe és nem kellett volna élesben tesztelni, akkor a te készülékedben valami igen komoly hiba van :)
"Látom már be kell szerezzek pár karton cigit ha nem akarok leszokni a bagóról júni 15-vel . :)"
Nem dohányzom, nem érint. Esetleg próbáljad ki a változatosság kedvéért. Egyébként, nem te leszel az, de nem is lesznek kevesen, akik leszoknak, mert lusták lesznek KÜLÖN cigarettáért elmenni.
"Ezek akkora balfékek, hogy nyugdíj egyéb ügyek 100 km-es közelébe sem engedném őket. Ez is lehetne egy nemzeti minimum . Ez már kettő. :)"
No problemo, hiszen nem is lesznek ott, mert nem is lesz manyup :) LÁTOD, így kell közös megegyezésre jutni, szerintem is az a jó, ha nincs politikus a közelében, ergo a legeslegjobb az, HA NINCS. Namármost a TB rendszer nyilván nem szűntethető meg, de ha ez igen, akkor ezt meg kellett szűntetni. Egyebekben pont a te ideológiád alapján :)