Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 300 000 Suzuki önerőre

Előzmény: #633828

No offense, de ezt én most nem értem. Az 1 személyes háztartás nem a gyermektelen egyedülállókat jelenti? Mert akkor ebből az következik, hogy összesen(!) 252ezer 40 év alatti egyszemélyes háztartás van. Merthogy te valamit fordítva nézel: összesen 1,261 gyermektelen egyedülálló van, csakhogy annak több mint a fele NYUGDÍJAS. Egyébként oda is van írva, hogy 593ezer az egyedülálló, de még nem időskorúak száma. ÖSSZESEN.

És oda vagyon írva, hogy összesen 953 ezer családban nincs MÉG(!!!) gyerek, amiből még csak az sem következik, hogy NEM AKARNAK gyereket, CSAK MÉG NINCS.

Nem tudom, hogy ebből neked hogyan jött ki 1,5 millió, és hogy miért gondolod, hogy a 953.000-ben NEM IS LESZ, jelen felállásból pont az olvasható ki, hogy alig van 1 személyes 40 év alatti háztartás. 252.000 Fő, azaz erről lehetne abban az értelemben értekezni (de még itt sem igaz!), hogy NEM IS AKAR gyereket.

Ugyanis a nincs gyerek úgy értendő, hogy abból vonjad le az időskorúak számát is... magyarán szólva pont az látható, hogy a családoknak a döntő többségében VAN gyerek. Mondhatni, a NEM IDŐSKORÚ családok esetében (amely nem azt jelenti, hogy abban nincs gyerek, csak már nem ott lakik!) alig 10% az a család, amiben nincs gyerek.

Mint írtam, nem a családokkal van a probléma, egyszerűen csak nézzed meg, hogy milyen kevés a családok száma. És most a család alatt nem a törvény által definiált házasság értendő, hanem az együtt élés, vagy az egyedülálló szülő is mert különben a 2,764 szerintem ki se jönne.

Vagy én látok valamit rosszul, mert az általad idézettek szerint 2,857 gyerek jut 2,764 családra, azaz pont az látszik belőle, hogy nem az egy gyerek a gond a társadalomban, hanem a kettő vagy több, mert az a marginális.

És ez még úgy is igaz, hogy ez a lista all inclusive módon a kátrányos helyzetűeket is tartalmazza!!!

Szóval, pont azt támasztottad alá szerintem, hogy az első gyereket NEM KELL támogatni, mert azt bevállalják a magyar családok, akármi is történik, hanem a KETTŐT kell támogatni, mert ott már nagyon erősen megbicsaklik a statisztika.

És tök mindegy, hogy mit támogatsz, ALANYI jogon semmit sem szabad támogatni. MINDENT csak adózó jövedelem adómentesítéséből szabad támogatni.