Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

ikszf Előzmény: #633582

Megértettem és megtapasztaltam, hogy mi a hevítés, hűtés, szárítás, nedvesítés. Olvass el egy jó ayurvéda könyvet. Aztán olvass el egy hagyományos kínai orvoslástan könyvet az egyes belső szerveid működéséről. Elég közérthetőek ezek a könyvek, több ezer éves népi megfigyelés. Gyakorlatban működő dolgok. Utána jöhet egy akupresszúra könyv, az pár hét alatt megvan. Ezekből megérted a test működését.

Szedtem minden szart, e vitamint, ginzenget, lúgosítottam, csalán teát ittam, antihisztaminokat szedtem, orrspray-t használtam, és ezer más dolgot. (szerencsére nem annyi ideig, hogy tönkretegyem magam.) Végül maradt a lényeg: az arany középút. Mert mindennek van mellékhatása.

Először is ott kezdheted az arany középutat, hogy elhagysz minden szemetet és allergizáló ételt (ehhez nem árt egy táplálékallergia teszt). És csak utána kell beszedni szereket. (__addigra__ már az eszed is meglesz hozzá, hogy tudd használni a szereket, tudsz figyelni a tested reakcióira. Addig csak agyatlanul szedi az ember, mert csodaszer, mert az orvos azt mondta, mert ismerős ajánlotta.... és azt sem tudod, hogy a testednek melyik intő reakciójára figyelj oda.)

2003-ban kezdtem olvasni. Folyamatosan csökken. Régen prüszköltem, folyt az orrom, taknyom nyálam. Rejtélyes migrénes fejfájásom volt látászavarokkal. Epilepsziás gyógyszert akartak velem szedetni. Antihisztaminoktól híztam, mint egy disznó, és aluszékony voltam. Orrspray-től kiszáradt az orrnyálhakártyám.

Bármikor rám tudna törni, ha bezárnának egy háziporral teli helyiségbe vagy mondjuk egy halom tejterméktől. Idén nyárra már nem vettem semmi csodaszert, és előtte is éveken át alig.

Ha a tőzsdén nincs számottevő hasznod, akkor tedd félre pár hónapra, egy évre, és sokkal kamatozóbb tudást szedhetsz magadra az indiai és kínai orvostudományból. Nem csak az egészségedre nézve. Rengeteg emberismeret, mások gyengéi, erősségei, testtípusok, amiből kapásból tudsz következtetni egy halom dologra. Fogyás és hízás témaköre is megvilágosodik, amivel millióan küzdenek. Tudsz segíteni a szeretteidnek... végtelenségig sorolhatnám.

Ha vettem a fáradságot, hogy éjjel itt regényeket írjak neked, akkor te is vedd....