Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: első gyerek 300e 18+

Előzmény: #632625

Igen.

És nem azért, mert ez történik, hanem azért, mert teljesen érthetetlen a "miért": semmi szükség nem volt szembefordulni azzal a poltikával, ami működött és eredményes volt és visszatérni oda, ahonnan kínkeservesen kiszabadultunk. Még ha holnap lennének a választások... vagy mondjuk 2002-t írnánk, amikor a választási vereség tudatában még két héten át kötögették meg a szerződéseket, intézték a kifizetéseket, vállaltak fel hosszútávú kötelezettségeket, mert még hatalmon voltak.

Egyebekben, volt nekem pár hete-hónapja egy olyan kósza gondolatom, hogy én a helyükben azt csinálnám, hogy lemondana a kormányfő és kiírnának egy új választásokat mondjuk a "túlzott deficit eljárásból való kiengedés" utánra időzítve méghozzá azzal az indokkal, hogy "mondjanak a választók véleményt a politikánkról, ha tetszik megyünk tovább legitimizálva", ha nem, akkor nem.

Ezzel eleve ellehetetlenítették volna a teljes ellenzéket, mert nem hagytak volna felkészülési időt, teljesen kicsinálhatták volna a szétesett és fejetlen internáci terrorista vonalat, és simán behúzták volna a választásokat 2/3-al, ha másképpen nem a Jobbikkal együtt 2/3-al.

De tévedtem, már megint tévedtem: Nem azt éreztem meg, hogy ezt fogják csinálni, hanem azt, hogy olyan ámokfutásba kezdenek, mintha elveszítették volna a választásokat és még gyorsan meg kell hozni azokat a szabályokat, törvényeket, szerződéseket, amiket meg kell hozni, mert meg lettek ígérve. Ugyanezt az ámokfutást rendezte az ex fővárosi közgyűlés, ami a magyar főváros alsó rakpartjait képes volt idegen, nem magyarokról elnevezni, akik zsidókat mentegettek. Mert az qva fontos. Na most ezt művelik.

Akkor meg nem mindegy, hogy melyik banda ül ott a hatalomban? Eddig legalább eljtászották, hogy fontosak a magyarok, tettek is jó dolgokat, most meg egy pillanat alatt átmentek abba, hogy akkor kezdjük újra 2000-2002-t, avagy sz@rnyaljuk túl a száz tyúklépés nagyszerűségét is, amitől én már akkor is beokádtam, most sem fogok mást tenni.

Ettől még nem fogom az internáci terroristákat szeretni, vagy visszakívánni, de így már kiegyenlített lett a mezőny abból a szempontból, hogy már nem egyértelmű a magyarokért és a magyarok ellenében való pártok felállása.

Köszöjük Fidesz!