Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: albérlet a menő

Ricsi Előzmény: #632318

Nem értelek jó lovag...

Elmondod, miért is nem jó pénzt tartani, mégis tartasz. Komoly ember vagy, jó papírokkal és sok ésszel. Rád mindig szükség lesz, lehet itt akármilyen rendszer. Lehet, a beosztásod nem olyan lesz mint most, nem fogsz ennyit keresni, de a megélhetésed biztosítva lesz. Akkor meg minek ennyi sok pénz?

Menjetek el görögbe, egyél-igyál, érezzétek jól magatokat és egymást. A gyermek kapjon meg mindent, ami a jó tanulásához kell, akár különórákat is, hogy ő is majd elmondhassa magáról, hogy olyan ember lettem, akire mindig szükség van.

Én általában tücsök módjára élek, nincs is gondom a megtakarításaimmal. De én is azt látom magamon, kellettem én a cucilizmusban is, kellek most is, és kelleni fogok, akármi is lesz itt a rendszer. Akkor meg hová, és minek takarékoskodjak.

Persze én nem vagyok normális azt tudom - és ezt most komolyan mondom - mert nem gondolkodok előre 20-30-40 évre. Az én nézetem ebben az, minden napnak megvan a maga baja. Most aggódjak azon, mi lesz velem nagyon soká? Akkor nem lesz szép az életem, és miért ne lenne, ha lehet az is.