Re: albérlet a menő
Ricsi Előzmény: #632318Nem értelek jó lovag...
Elmondod, miért is nem jó pénzt tartani, mégis tartasz. Komoly ember vagy, jó papírokkal és sok ésszel. Rád mindig szükség lesz, lehet itt akármilyen rendszer. Lehet, a beosztásod nem olyan lesz mint most, nem fogsz ennyit keresni, de a megélhetésed biztosítva lesz. Akkor meg minek ennyi sok pénz?
Menjetek el görögbe, egyél-igyál, érezzétek jól magatokat és egymást. A gyermek kapjon meg mindent, ami a jó tanulásához kell, akár különórákat is, hogy ő is majd elmondhassa magáról, hogy olyan ember lettem, akire mindig szükség van.
Én általában tücsök módjára élek, nincs is gondom a megtakarításaimmal. De én is azt látom magamon, kellettem én a cucilizmusban is, kellek most is, és kelleni fogok, akármi is lesz itt a rendszer. Akkor meg hová, és minek takarékoskodjak.
Persze én nem vagyok normális azt tudom - és ezt most komolyan mondom - mert nem gondolkodok előre 20-30-40 évre. Az én nézetem ebben az, minden napnak megvan a maga baja. Most aggódjak azon, mi lesz velem nagyon soká? Akkor nem lesz szép az életem, és miért ne lenne, ha lehet az is.