Re: nincs cím
Dr. ursi Előzmény: #631445én mindig egy célért dolgozom.
nem forgolódom jó ideje már mint egy szélkakas.
mert benőtt a fejem lágya.
mióta látom a célt.
ez pedig: Isten, Haza, Család.
nemcsak magamnak, hanem mindenkinek aki akarja, vágyik rá.
hogy meg tudja teremteni.
hogy tudjon bízni.
önmagában.
hinni.
a magyarokban összeségében.
abban hogy együtt mire vagyunk képesek.
és ne állandóan csak a hibákat ismételgesse, hanem a megoldásokat keresse mindig mindenre.
azért h előrehaladjunk.
mindannyian.
mi.
magyarok.
-
it is csak a sok kekec emberke van, akik csak hablatyolnak ki a fejükből.
ez sem jó.
az sem jó.
minden szar.
mindig is szar volt.
de most még szarabb.
de az h két szalmaszálat keresztbe tegyen, h csinálna tenne valamit, értékeset, h akár csak a saját munkájában ne gátja lenne a jó folyamatoknak hanem a megoldásokat a javításokat keresné és aktívan tenne és végezné lelkiismeretesen a munkáját élne hivatásszerűen.
az nem megy.
csak a poveda.
könnyű bírálni.
de megemelni a segget az már nem megy a sok fórumos jómadárnak.
euroman ennek a típusnak - legalábbis amit itt előad - a címpéldánya.
-
szóval látom valamibe beletrafáltam azzal a mondatommal.
sajnálom.
régebben értettél engem.
azt hittem most is érteni fogod mit akartam szólni.
ha nem, hát nem.
nem vagyok elvakult.
látom a hibákat.
sok minden nem tetszik.
de mindent megteszek azért h jobb és ne rosszabb legyen.
és azt aki itt élt felnőttként és értelmes gondolkodó látó lény az elmúlt 30 évebn láthatta h mi az ami nem jó irányba visz és mi az ami igen.
és képes arra h felülírja rövidtávú önös céljait egy következő generáció jövőjéért !
és ezért képes elmenni még szavazni is a fideszre még akkor is ha nem teljesen ért velük mindenben egyet (ilyen nem is lehetséges hiszen annyi emebr annyi vélekedés pont ezt használja fel az emebrek a közösségek ellen a liberalizmus köpönyegébe bújt marxista), mert ha végiggondolja h makro szinten majd lebontja mikro szintre akkor rá kell jönnie azon összefügésekre amit te itt prezentáltál az elmúlt időszakban és csakis erre mehetünk a hibák kudarcok árán is ha jövőt akarunk gyermeieknek és unokáinknak.