Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

lagwagoner Előzmény: #631360

Én egyszer azért szavaztam az MDF-re, mert Dávid Ibolya egyszer, egy harmadrangú interjúban fejtette ki azt, hogy ő egy olyan adórendszert és jogalkotást szeretne, ami a generációkon átívelő kiszámítható gyarapodást szorgalmazza (ez volt a lényeg). És ez az a gondolkodásmód amit nem hallottam más párttól azóta sem. Ez az az igazi konzervatív gondolkodásmód, ami akár munkás, mérnők, könyvelő, cégtulaj, gyáriparos. Mindenki magáénak érez, hisz ez a lényeg: a gyarapodás. és ha van gyarapodás, van család, optimizmus, tervek, fejlődés. Nem attól lesz gyerekem, hogy akkor majd a kormány dug a zsebembe havonta egy "huszezrest" Köszönöm nem kérem. Majd én megteremtem magamnak, a kormány tegye lehetővé a feltételeket, kiszámíthatóságot, és én majd megteremtem magamnak, ha pár dolgot leírhatok az öngondoskodás javára az adómból, az rendben van(hisz jutalmaz ilyenkor a kormány, h később nem kell transzferálni engem), de elsősorban a feltételeket biztosítsa. Nem tudom, hogy az MDF megteremtette volna vagy hazudott volna "reggel, délben és este", ahogy divat. Viszont az tény, hogy a haláladót az ő beadványára törölték el Bajnaiék. Szóval volt egy párt aki legalább verbálisan vázolt egy mondatban, ami vállalható. Ami még kevés, de legalább volt. Nem minimálbéremelést akart, cigánysegélyt, cigire való adójóváírást, meg ilyen szemvakító aprópénzt, aminek lényege nincs. Csak plebszmágnes.