Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

lagwagoner Előzmény: #631312

Figyeld csak meg, hogy kik sztrájkolnak mindig: BKV, pedagógusok stb....közalkalmazottak. És amikor megegyeznek valamiben, az a te+én adómból van, te fizeted meg a közalkalmazotti szakszervezetek "győzelmét". Magánszféra dolgozói miért nem sztrájkolnak? Tesco dolgozók miért nem sztrájkoltak. Ne mondja nekem senki, hogy nekik jobb, mint a közalkalmazottaknak, pedig az ő fizetésük emelése nagyobb adóbevételt eredményezne a ktgvetésben. Megint: pedagógusok, (az eü-sökkel kivételt teszek, mert ott tényleg hiány van, meg respect is) plusz öncélú gyerekgyártási támogatás, ami öncélú fogyasztásba megy majd át, finom eladósodással (ezuttal forintban, hurrá) megfűszerezve, csak hogy ideig-óráig pár kisker, meg egyéb mutató jó legyen (ala 100 napos program).

Tudod, én még nem állapodtam meg, és úgy voltam 3-4 éve, mikor gáz volt az országban, hogy meglátjuk mi lesz. Mert el vagyok ebben az országban, jól éldegélek, és ugy ahogy látok lehetőségeket. De kemény erőfeszítéssel, engem is el lehet üldözni a "Qva" országból, mert C tervként ez szerepel. Fölöslegesnek érzem elhagyni az országot, de ha nem én vagyok fontos, hanem a transzferáltak...! Semmi gond, viszontlátásra. Viszem a munkaerőmet, pénzemet, szorgalmamat és más büdzséjét gyarapítom, és akkor nyugodtan be lehet vezetni a 16+6+12+8+2+7+5,5 százalékos "egykulcsos" adórendszert és a 29 oldalas "söralátét" adóbevallást.

Döntsék el mit szeretnének! El hiszem, hogy rendszerszinten nem könnyű megváltoztatni egy országot,de volt egy látszólagos szisztémájuk, amibe most belecsuláztak (finoman fogalmaztam).