Re: nincs cím
Előzmény: #631047"pontosan egy ilyen ötletet kell bedobni ahhoz h a bizottság és akik mögötte vannak rájöjjön h itt tényleg nem csinálnak segget a szájukból a magyarok és tényleg behúzzák a bank és multi adót és megemelik és újat vezetnek be, ha szívóznak velünk."
Ez most baromira nem erről szól, és fogalmam sincs, hogy miért akarsz valami teljességgel védhetetlen, megmagyarázhatatlan dolgot kimagyarázni. A bizottság megadta a kiengedést, semmiféle intézkedésre nem volt szükség, sőt, ajánlom becses figyelmedbe azt, hogy ezek után én már a reklámadó ötletén is felhúztam a szemöldököm, hiszen az már a szavahihetetlenség kategóriája volt, ugyanis arról volt szó, hogy az csak akkor lesz, ha nem engednek ki.
Ezek után ez a csomag akkora önszájbavágás, amit nem értem, hogy miért akarsz megmagyarázni, ez pontosan a ZÉRÓ PONT ZÉRÓ előrelátás csomagja.
"ha szívóznak (a háttérben ami nem publikus) - láthatod kicsoda barósó - akkor megkaphatják az újabb bank és egyéb multikulti adókat."
Pontosan mely része ennek a csomagnak az, ami a bankokat és a multikat terhelné?