Re: adoemeles
Előzmény: #630841Hja, az nem, hogy visszahozták varga mihályt, pedig én őt pénzügyminiszterként már az I. Orbán kormány idején sem komáztam, egyszerűen azért, mert letérítette az országot arról az útról, amire Járai rakta. Vele például nem volt semmi bajom pénzügyminiszterként és jegybankelnökként sem, szinte copy+paste az esete Matolcsyval.
Én igazából soha nem értettem a hype-ot körülötte, egész regnálását az jellemezte, hogy elkezdettt oszkogatni a választások előtt, nem igaz, hogy a Fidesz nem tanult ebből, hogy ezzel NEM lehet választásokat nyerni. És ez még mind semmi. Porig alázzák szegény Giró Szász Andrást is, ordított a szerencsétlenről, hogy a lemondását fontolgatja, mert ehhez a sz@rhoz nem akarta a nevét adni, mert ezt már az ő gyomra sem veszi be.
Ezek után pedig csend van? NEM! Wazze, ugyanazon a napon előhúzzák pszáfsz károlyt is, aki sűrű kussban volt idáig az egész devizahitelezés kapcsán, most pedig benyom egy olyan szöveget a bíróságok manipulálására ami akkor is megengedhetetlen lenne, ha erre a bíróságok kérték volna fel.
Wazze, nem hiszem el, azon rémálmaim jönnek elő, ami miatt csont nélkül a Fidesz ellenében szavaztam 2002-ben és alig vártam, hogy eltűnjenek. Most csak annyi a különbség ebben a pillanatban, hogy nincs ott egy Horn-Bokros alternatíva, ami 1998-ig úgy-ahogy de gatyába rázta az országot, és semmi kedvem "még egyszer rendszert váltani" a libásokkal, köztörvényes bűnözőkkel, magyargyűlölő internáci terroristákkal.
Nem is értem, Dr. Braint elküldték, vagy felmondott? Ilyen összostobasági szörnyűséget összességében nem hoztak össze az elmult három év alatt, és most k*vára abba az irányba mennek, aminek semmi értelme nincs, abba, hogy vonjuk el azoktól a pénzt, akik megtakarítanak, akik az országban tartják a pénzüket, akik itt akarnak adózni azokhoz, akik csak b@szni akarnak.
B+ ez a liberálnáci sz@porodjatok cig@nyok, mert attól javul a demográfia reloaded már a gondolat szintjén is, az pedig, hogy a jelenleginél jobban tolják el a sz@porodás érdekében az adókat a gyerekvállalók felé, az már akkor sem lenne normális, ha az ő adóikat csökkentenék tovább.
Tudod Dr. ursi, hiába gondolkodtam, ez most pontosan az a "pakk volt", amivel eleddig a fideszrühellők riogattak, hogy "ezek ilyenek". B+, erre behúzzák, hogy igazat adjanak nekik. Ráadásul SEMMIFÉLE KÉNYSZER nem volt, azon már régen túl vagyunk, hogy nincs bevezetve (Fidesz frakció támogatja==be van vezetve) és ez már most akkora kárt okozott, hogy azt te ezek szerint felfogni sem tudod. És tudod, én magasról sz@rok arra, hogy a Fidesznek ez mekkora kárt okoz, de arra már nagyon nem, hogy ezzel Magyarországnak is ártanak, mert szavahihetetlenné teszik a kormányát és arra végképp nem, hogy ilyen húzásokkal elősegítik az internáci terroristák hatalomba emelését. És ezek megbocsájthatatlan, kimagyarázhatatlan, megmagyarázhatatlan, elfogadhatatlan és semmivel sem indokolható, védhető lépések.
varga mihályt takarítsák el onnan és helyezzék háttérbe, ahogy az I. Orbán kormány prominenseit is. De sürgősen! Azonnal mondjon le, és azt azonnal fogadják el, és mindezt nagyon sürgősen indokolják meg azzal, hogy ez az egész kupleráj az ő egyéni - és senkivel sem egyeztetett(!) - agymenése volt és természetesen ezzel a magyar kormány semmiféle formában nem ért egyet.
Nincs más megoldás, nincs más esély, de különösen azért kell elzavarni vm-et, mert ha marad, akkor onnantól kezdve senki sem fog semmit elhinni neki, ha egyszer 100 milliárd keretről beszél (vö: 2002 több száz milliárd volt a kasszában, amikor átadták), egyszer meg olyan adónemek bevezetéséről, amire ha rákérdeznek, akkor MINISZTERKÉNT(!) azt a választ adja, hogy "még az összegét sem tudja, mert nem szavazták meg". B@sszameg, nem összeget, ADÓKAT szavaznak meg, most komolyan, milyen vélemény legyen egy olyan adóról, adókról, aminek még az ÖSSZEGÉT SEM tudják????
Dr. ursi, hadd ne gondolkozzak, mert egyre jobban bedühödöm, hogy ezt a vm-et szabadon engedték...