Re: nincs cím
tozsdenyul Előzmény: #630740eredetileg prospero írta amire válaszoltam, csak a krónikus szoci szavazó fidesz agitátor topikjába...
"lehet, hogy nem fogja megérni a semmisség az adósoknak"
helyzettől függ, de a többségnek szerinted nem éri meg a banki kamat helyett jbk-t fizetni, árfolyamrés nélkül, és bizonyos további költségek nélkül?
Miért kellene neki egyben fizetni, ez a baromság ugyan honnan jön? (már AT-n kívül, de tőle megszokhattuk)
Sok egyéb eset van, ahol követeléseken megy a vita, semmis helyzetnél megállapítják hogy a jogerős követelés mennyi, és a felek megállapodnak hogy hogyan rendezzék, vagy a bírósághoz fordulnak elbírálásra. Semmiből nem következik, hogy egy összegben kell behajtani az adóson egy 25 éves lakáshitelt, semmisség esetén. Baromság.
Ha komoly sokmilliós kártérítést kell fizetni egy polgári vagy büntető per eredményeképpen, akkor egyben behajtják a minimálbéresen? Túrót.
Azt magyarázza meg viszont nekem valaki, hogy a rohadt mocskos internácilibsibolsik ránk hozták a devizavészt...és a szászkarcsi meg így akar segíteni? Megvédi a bankokat és a társadalomra hárítanak? Szóljatok már a Viktornak, biztos nem hallott még róla, másképp nem tudom elképzelni, mert biztos lépne a devizahitelesek érdekében valamit. Ő segítene, ha tudná hogy mik vannak...ő biztos nem hárítana a társadalomra. Valaki szóljon neki, mert elhallgatják előle.