Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #630062

Nem tudom mire gondolsz, de a látványtervek ott vannak a csatolt rajzban és azok nem erről szólnak. Ha a terv hazudik, az egy egészen más kérdés, de én nem rendelkezem arról információval, hogy bármiben is más lenne a megoldás, mint ami Szentendrén felépült (a 17. oldali tervek pont annak megfelelőek), és ott nem kellett kiírtani az ártéri fákat, ahogy azt be is mutattam és a Grein féle gát esetében is bemutattam, hogy nem szükséges az ártéri fák és növényzet kivágása.

Innentől nem tudom, hogy te mire alapozod a véleményed, mert a tervekben nem ez van, az általam látott és működő mobilgátak esetében nem ez látható, és teljesen nyilvánvaló a tervekből az is, hogy nem a normál partvonalon húzódna a mobilgát, hanem az épületek előtt, vagyis jóval magasabban, mint ahol az ártéri növényzet van.

Ezért kértem tanulmányt, látképet, vagy bármit, hogy te mire gondolsz, a tanulmány végén ugyanis ott vannak a fényképek az adott területről és a konkrét mobilgát minden esetben a jelenlegi út nyomvonalán futna és nem a szűz ártéri részben.

Mondom, nem értek hozzá, szívesen megnézném az ezt cáfoló dokumentumokat, iratokat, de ha nincs ilyen, akkor nem tudok mást tenni, mint elfogadni azt, hogy nem arról van szó, amit te vélelmezel.