Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #629853

Wikipédiával én sem akarok vitatkozni ha azt írják amit te. :)

Nekem annyi jött le, lehet, hogy vmit félreértelmeztem az eseményekből, hogy az orosz fronton a német támadáskor 41-ben , volt bőségesen orosz harcskocsi annyi probléma volt velük , hogy elavult típus volt txx , nem 34-es hanem vmi korábbi "csúcsmodell" azokhoz sem volt alkatrész, jó személyzet stb. Nagy szervezettség volt :) Ezeket 100-val lőtték ki a németek.

Aztán voltak már t34-esek , és ezek KV tankok amik jobbak voltak a német tankoknál páncélzatban alig lehetett kilőni őket, csak ezekből kevés volt még 41-ben tehát nem tudtak velük érdemi csapást mérni németekre, főleg, hogy légifölény és németeknél volt, szétbombázták őket levegőből.

Aztán később beindult a fejlesztés jött ez a Párduc, Tigris azok pedig lövegben páncélzatban ott voltak t34-esekkel versenyben , de hát ez már 42 inkább nem a háború kitörése.

Szóval nagyjából én egyetértettem szinte mindennel, csak ez a technikai fölény ezzel nem teljesen.

Nyugati fronton pedig franciák bénán használták a tankjaikat ahogy írod is. Németek elsöpörték őket villámháború , zuhanóbombázókkal kiegészítve.