Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Spade Előzmény: #628700

"Ja, és mar kb otodjére szajkozod ezt a 245 milliárd dollárt. Ez a megalapozott számítás gondolom a blikkből van. Ennyi pénzt még kadafi se tudott ellopni 30 év alatt libiabol, ne nevettesd mar ki magad"

.

nincs kedvem rajta nevetni, a forrást valahol leírtam, keresd meg ha érdekel de nem a blikk és nem is a fidesz. Nyilván tartalmazza a rendszerváltás előtti időket is, de ugye ott is szocik loptak és nyilván mai dollárban. Az összeg nyilván becslés más országokra is elkészült eszerint a világon ha jól emléxem a 7. legnagyobb fiinanszírozók vagyunk, gondolom az adatokat azért nem a f@szukból szopták...

.

Az mnb-t illetően meg tévedsz, nem olvastad el a kiinduló feltételeket, ha marad ez a külker többlet ami most, meg ez az mnb tartalék, infláció, és 1.9% AHT még 5 évig (tudom h ezeket a peremfeltéételeket azonnal elfelejted ahogy elolvast6ad és majd válaszolsz valami másra :) ) , akkor nem kell külföldről finanszírozni az 5 éves papirokig zsákolhat, ez egyszerü összeadás kivonás oszt kijön.

Nem csak a FED csinálja hanem Anglia is ami már nem 30 centis, jó ha csak 15 centis...főleg h jó combos náluk a deficit...

És persze ezt Mato nem teheti meg mert az EU azonnal leállítatná....megjegyízem összességében az én ízlésemnek megfelelően helyesen.