Re: nincs cím
tozsdenyul Előzmény: #628517Nem írtam, hogy teljesen ugyanaz, amint az a Spade által idézettnél kettővel előbbi hozzászólásomból kiderülhet, ha figyelmesen olvasol.
Egyébként halkan jegyezném meg, sosem szavaztam a szocikra, és nemcsak az ő mutyijaik zavarnak, hanem a Fideszé is. Ezzel kisebbségben vagyok, sőt, még erkölcsről oktatnak engem mások, de legyen.
Viszont unom, hogy 3 év Fidesz kormányzás után, amikor minden hétre jut valami mutyi, mert hát ez egy ilyen ország, és miért lenne másként most, mint korábban,
szóval itt egyesek csak Hajdu-Bétezni, és Bajnaizni tudnak, 10 éves ügyekkel foglalkozni, azzal viszont sokat, bármi narancsos esetén meg "de a szocik többet loptak".
Engedelmeddel, unom. Kaya Ibrahimot pl. senki nem hozza fel 10 évvel a múltból...érdekes.
Igen, Bajnai lejáratta magát erkölcsileg. Ahogy majd' minden politikus. És majd megméreti magát, ahogy minden politikus.
Szeretnék nyilvános ügynökaktákat. Szeretnék kevesebb korrupciót.
Mindezért elnézést kérek tőled. Tudom, hogy nem vagyunk egy véleményen, neked a választók preferenciája a lényeg.
Majd máshol teszem szóvá, még fejlődnöm kell erkölcsből meg jogból.
Vagy be kell lépnem a pártba, még nem tettem meg...az is feloldaná a disszonanciát.
Miért is lepődik meg bárki, hogy ez egy következmények nélküli ország, hogy Hajdu-Bét ügyben sem történik semmi - ha racionális vita helyett pártos hitvita megy itt is.