Re: nincs cím
Előzmény: #625995Az, hogy én hogy látom a dolgokat, arra nyilván magasról sz@rik mindenki és ez így van rendjén, de különösen akkor, ha eleddig teljespályás uszítás ment Magyarország ellenében, ami látszólag a kormányelleneseket igazolta és általában bőszen ezekre az intézményekre szoktak hivatkozni, hogy igazolva lássák vélelmüket.
Az viszont már igen figyelemreméltó szerintem, hogy mindazok után, hogy immár az uszítás rendszerből történő kiárazódása is megtörtént és ezért a nemzetközi "szakértők" és a komolyabb tőzsdei elemzők is így kezdik látni az országot és a forint árfolyamának alakulását, mint én, azok után sem vagy hajlandó revidiálni az álláspontodat, annak ellenére, hogy lassan egyedül maradsz, illetve maradtok azzal, hogy ElQrják és hogy itt diktatúra van. Esetleg fel kellene keresni Csigazabáldát, vagy a svédek országot, és elbeszélgetni velük a demokráciáról, amit éppen mostanában értékelnek át - és valószínűleg ennek eredményeképpen mi leszünk a demokrácia mintaképei nemsokára.
Most viszonta talán ne értekezzünk arról, hogy az a fajta mentalitás, ami a bukott ancient regime melletti fanatikus kiállásban manifesztálódik, az gerinces, vagy sem, vagy hülyeség, vagy sem, vagy elvhűség vagy sem, mert erről nincs értelme vitát nyitni: erre vannak a politikai forumok, hogy ott kiéljék magukat az ideológiailag vesztesek is.
Ugyanakkor szerény véleményem szerint a tőzsdeasztal mellett a bukott ideológiát megtenni állandóan tétnek nem jellemességre, hanem butaságra vall.