Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

rbbj11 Előzmény: #625471

ja, és a hol az előzmény kérdésedhez: kérlek figyeld, mire válaszolok és milyen szövegkörnyezetben, mert mostanában állandóan félreérted az írásaimat, és teljesen egyértelműen azért, mert rosszul vagy nem követed a kontextust.

Most is megkérdezed, hol az előzmény, mintha az autóról szólna.

Pedig szó sincs róla.

1889-es hsz-ed: "Örömet? Micsoda?"

Erre válaszolok 1891-ben: "nézd meg az előzményt", lásd: természetesen a kérdésedhez kapcsolódó téma, 1888-as hsz-m ("És hogy én is okozzak másoknak örömet") előzményére utaltam. És ez a kiindulási pont Ricsi 1874-es hsz-e volt.

Teljesen elvesztetted a fonalat, mivel most ezt írtad "Nem látom a te előzményedet."

Most ez elsőre bonyolultnak látszódhat, de nem az, a lényeg, hogy egy beszélgetésbe jobb lenne úgy bekapcsolódni, ha előtte megnézed, ki mire mit írt. Különben állandóan ezek a zavaró félreértesek jönnek elő. Amíg egyszer fordul elő, átlépi az ember, de teljesen rendszeressé vált kettőnk közt, ezért írtam le ilyen részletesen.

Ha olyan fórumozó lennél, aki nem érdekelne, akkor nem írtam volna semmit, de szívesen beszélgetek veled, csak ne kelljen állandóan magyaráznom, mit mire miért írtam. Előre is kösz.