Re: nincs cím
Előzmény: #625108"ha hiszed ha nem a melegek legalább 99%-a elítéli a melegfelvonulást"
Tudom hogy így van, ezért neveztem nyugodt szívvel b*ziparádénak ami nálunk zajlik. Ennek köze nincs azokhoz a meleg ünnepekhez, ami Berlinben van példának okáért, mert az egészen más. Köze nincs a kettőnek egymáshoz.
"Deutsch Tamás kijelentéseit meg már hadd ne keressem ki"
Jajj, hát vedd már észre, hogy Szájert, Deutsch (hol Für, hol nem Für) Tomikát, Selyemcicit, Kövért, Simicskát szépen elküldték messzi égtájakra láthatatlan kommersz helyekre, hogy lehetőleg ne is lássa őket senki, kicserélték gyakorlatilag a teljes vezérkart, aminek az első lépcsője volt Navracsics felépítése, és a teljes régebbi vezérkar eltűntetése. Pont azt csinálták meg, amit korábban a baloldalon lehetett látni, akik nem tetszettek a népnek, azt a háttérbe rakták. Teljesen úgy az első és másodvonal, alig maradt valaki a "régiek közül", valójában csak Orbán van ott ugyanabban a pozícióban. Pont minden átalakult. Tényleg nem vetted észre? :)
"Miért is kéne egyáltalán bármelyiket is NEM elítélnem?"
Nem véletlenül szoktam írni, hogy engem nem érdekelnek, hogy lopnak, mert ez az első bekezdés a munkaköri leírásukban. A második érdekel, az, hogy az ország számára hasznos-e a ténykedésük. Ott meg egyszerű a választás.
"Már megint megzavarod az ellenzékeidet :-DDD"
Pedig tényleg nem bírtam a koronaúsztató ezüsthajós országblamázst... annyira amatőr és béna volt az egész, olyan átlátszó és demagóg. Ők is tanultak, fejlődtek, ma már nem kispályások. 1998-ban nem hitték el, hogy nyerhetnek, nem is vették komolyan, nem is voltak "szakértőik", így mindent bevettek, elhittek, nagyon amatőr módon kezdtek hozzá mindenhez. Azóta viszont tanultak, felkészültek, beletanultak, kiépítették a szükséges hatalmi környezetet és hátteret, azzal pedig most már láthatóan jól, sőt sokkal jobban tudnak élni, mint a marxisták. Ezért is vannak ettől besz*rva, lásd, teljesen ki vannak akadva attól, hogy külföldi intézmények nem finanszírozhatnak kampányt. Na hát, akkor aztán jól megnézhetik majd magukat... pedig ez erről szól és eddig is erről szólt. Arról, hogy mások érdekében éltek, léteztek, cselekedtek. Most meg nem tehetik majd ezt meg.