Re: nincs cím
lagwagoner Előzmény: #625053"Persze, az összes TV adóban reggeltől estig ment a mocsok, lásd ki és kivel b*szik a késekben és villákban, amit időnként bohóckodásból bűntetett az ORTT, de egyebekben ezt nyomták mindenki fejébe."
Számtalanszor feltettem azt a kérdést magamnak, hogy miért kell ezt nyomatni reggeltől estig, ezt a tartalmatlan hülyeséget...Persze a választ is megadtam, kis befektetéssel nagy hasznot érhettek el (Ne felejtsük el a Mónika, Balázs, Claudia Show-kat sem). Én is azt a döntést hoztam amit te ki/átkapcs. Ezért felel meg nekem tökéletesen mai értékén 8000e HUF-ot érő 14 éves 51 centis Grundig TV (made in Austria), mert ehhez a tartalomhoz ez bőven megfelel. Mondjuk már jelennek meg azok a TV-k amik nekem is tetszenek, tudásuk is meg van és áruk is bagatell (2000-es évet véve bázisul inflációval/alapkamattal valorizálva). Szóval attól, hogy tálcán kínálják ezeket még nem kell őket bevenni. Tudom én, hogy sokan beveszik, ha csak ezt kínálják (alternatíva híjján), tehát kell egy minőségi irányvonal. És rátapintottál erre a TVs dologra. Én is támogatom, hogy a TV-ben olyan dolgokat adjanak ami hagyományos, és értékekkel teli, informatív stb....mert még akkor is bárki eldöntheti, hogy nézi-e vagy sem. Akarja-e azt követni vagy sem. A rendőrségi irányítást meg rendbe kell tenni, hogy mit, hogyan biztosítson. Részlehajlás nélkül pro-,és kontra mindenkinek kell biztosítani a felvonulást, tüntetést de úgy h ne legyen abból balhé, és közerkölcsöt ne romboljon ( ha hiszed ha nem a melegek legalább 99%-a elítéli a melegfelvonulást, mert ez inkább árt a megítélésüknek mint használ, még az őket kritizálókat is jobban támogatja, de az Eurokommunizmus nem véletlenül erőlteti ezt a gusztustalan másságot).
Ezek bicskanyitogató dolgok,melyekre te rávilágítottál, hogy mélyebb okai vannak és nagyobb rombolást végeznek.
Lehet, azonban a másik oldal is megrémisztett:
http://egyenlito.blog.hu/2010/02/17/kover_laszlo_sokkolo_kijelentesei
(Deutsch Tamás kijelentéseit meg már hadd ne keressem ki)
Szóval kérdem én, ha ennyire feslett a liberál-baloldal, akkor mi szükség van a Fidesznek rombolnia saját megítélését ilyenekkel (továbbá: Boross/xmann: fizessenek a gyermektelenek)? Ha látom, hogy a baloldal süllyed, akkor a jobboldalnak, csak annyit kéne tennie, hogy csendben mutatja az értékeket, de ehelyett (és könnyen elhiszem h akaratlanul) mintha kibújna a szög a zsákból, és ilyenek kerülnek felszínre. Ez erkölcsileg rendben van? Vagy azért kéne elfogadnom ezt mert, hogy a baloldal rosszabb erkölccsel bír? Miért is kéne egyáltalán bármelyiket is NEM elítélnem?
"A 2000-es Fideszre leginkább a "ripacs" szót használnám, mert körülbelül ugatták a témát, és csak kifigurázták - a mostani teljesen más, egészen másképpen működik és egészen más alapokon áll."
Ennek örülök.
"Mint írtam, első dolgom volt elzavarni és megbuktatni őket." (szerk.: a FIDESZT)
Már megint megzavarod az ellenzékeidet :-DDD