Re: nincs cím
Előzmény: #624913"Ha már így nekem szegeztél olyan kérdéseket amiknek az ellenkezőjét sem állítottam"
Bocs, nem is azt írtam, hogy állítottál - én válaszoltam a kérdésedre, elmondtam ról a véleményem ;) Ebből arra nézve, hogy mi a te véleményed - az egvilágon semmi sem következik. Még csak az sem, hogy ne értenék veled egyet.
"Mert legyen életkép, és értékrend, de lehet hogy az számos embernek beavatkozás."
Tisztázzunk valamit, mert úgy tűnik, nem pontosan érted amire utalni szerettem volna. Tudod, ismered a klasszikus marxista kérdést, amikor "hitelt vettek fel a Zemberek", hogy: "Hát pisztolyt tartottak a fejükhöz? NEM! Akkor az ő baja és mi közöm hozzá".
Ismerős?
Nos, akkor most próbáljad fel felsorolni, hogy ez a kormány kinek és minek a fejéhez nyomott pisztolyt, hogy "ezt kell nézned, ezt kell látnod és ha nem tetszik, akkor küldöm a rohamrendőröket". Elmúlt a népindex? Nem létezik a kuruc? Nincs lopszava? Dehogynincs. Mind ott van csak van egy kis baj.
A baj pedig az a marxisták számára, hogy ennek eddig nem volt alternatívája, MERT CSAK EZ VOLT. Választhattál, hogy a k*vák stricikkel, vagy a stricik k*rvákkal című műsorokat nézed, mert ez a "marxista választás". AZ már nem választás, hogy ha "megzavarják az elmét" és "népi nemzeti dolgokat" is mutogatnak mert az szerintük az erőszak, hiszen ez "ódivatú, avitt, túlhaladott, lejárt lemez, satöbbi, satöbbi, satöbbi, a lényeg az, hogy valójában NE LEGYEN AZ EMBEREKNEK VÁLASZTÁSA!
Vedd észre, hogy a MARXISTÁK BE VANNAK ATTÓL SZ*RVA, HOGY VAN MÁS IS ÉS A MÁS NÉPSZERŰ. Pontosan ennyit arról, hogy szabad választás, meg szabadság, a marxisták ugyanis majd elmondják, hogy mit szabad és mit szabad választani. Ha pedig ez neked nem tetszik, akkor jön a rendőrattak, a lovasroham, a lemészárlásra kivezényelt rendőrosztag a TV székházba, hogy ezek után import terroristákkal veressék szét a békésen álldogálókat. Esetleg rohamrendőrök tépjék fel a földről az Erzsébet téren az agresszíven üldögélő embereket(!), mert a demokrácia nem azt jelenti szerintük, hogy valaki békésen tiltakozhat, hanem azt, hogy befogja azt a k*va pofáját.
Most gondolj csak bele, az előző rezsim idején a kutya nem nézte a kincstári TV-t, senki sem hallgatta a rádiókat, mert le lettek züllesztve. Most IJEDTEN NÉZIK, hogy az emberek ELKEZDTÉK AZOKAT NÉZNI, és a KERESKEDELMI MÉDIA VETÉLYTÁRSAI LETTEK!
ÉS hirtelen életbelép a marxista vészfék: Na nehogy már VALÓDI választási lehetőség legyen az emberek kezében, mert a végén még nem őket, az egyetlen üdvözítő utat választják!
És itt jön be a marxista hazugság legszebbike: Ugye szerintük az ember szabad és dönteni képes, nem kell neki irányítás, mégis betiltatják a "gyűlöletbeszédet", a "holokauszt tagadást", betiltatják a "rasszizmust" és minden mást, ami az emberek mindennapjaira hatással van, mert az "szerintük káros" és hogy mi a káros, azt ők döntik el. Ugyanígy tartják "károsnak" a """nemzeti médiumokat""", amelyek """megmételyezik az embereket és eltérítik az igaz úttól""", hiszen ha jobban belegondolsz, más értelme annak, hogy most valaki azt mondja, hogy bármire "kényszeríteni akarják" - az nincs.
Nem ez a kormány kordonozta körül magát és védte rohamrendőrséggel a Parlamentet, hogy az a k*va ország ne égesse benn őket, nem ez a kormány állíttatott fémdetektoros kapukat a Nemzeti Múzeum elé, de még csak nem is ez importált "szlovák terroristákat", akik miatt a nemzeti ünnepeken mesterlövészeket helyeztethettek el a háztetőkön, ahogy annak idején az ávóval a géppuskafészkeket a Parlament körül.
Wazze, ki kényszerít most bármire? Ja, hogy szokatlan az, ami mellett most a kormány kiáll AZ EDDIG MEGSZOKOTTAKHOZ KÉPEST? És? Minden normális nyugati országban ez a megszokott és ez a normális. Mert ez a normális. Az, hogy egy kormány igenis VEZETŐ szerepet tölt be, lásd Reichsführer Merkelt, mert ez a dolga egy kormánynak.
Éppen ezért nem mindegy, hogy a hatalommal hogyan él egy kormány: A nép érdekében, vagy a nép ellenében. Namármost, ebből a szempontból ugyan nézzed már meg, hogy az előző kormányok hol éltek a hatalmukkal a NÉP ÉRDEKÉBEN és most próbáljad meg felsorolni, hogy hol élnek azzal a NEM ELLENÉBEN.
Vagy akár csak egy példát mutass arra, hogy fegyvert fognak valakire. Akkor meg hol az erőszak, hol van az, amiről értekezni szeretnél? :)
"Ahol meg olyan van ami nem tetszik nem megyek el."
Ezt most megteheted, mert senki sem kényszerít rá.
"nem nézek ****kamionokat, és elkerülöm azokat a helyeket is ahol valami forró szitu alakulhat ki, gumilövedékekkel fűszerezve."
Elmondanád nekem, hogy hol volt erre egyáltalán esély 2010 óta? Hol merülhetett fel ilyen? Maximum a Ferencváros Újpest ""rangadón"". De egyebekben? A ****kamionok pedig nem valami külvárosi grundon mentek, hanem a BELVÁROS KELLŐS KÖZEPÉN, az Andrássi úton, ahol történetesen számos gyerek lakik a lakásokban, és nem kívánságműsor, hogy "elkerülöd-e vagy sem".
"A balhét jobb elkerülni....nem kísérteni a sorsot."
Ez így van. Tudsz balhéról ezen kormány ideje alatt? Én nem. Hát nem érdekes? Akkor vajon melyik volt az, amely a népre akart valamit kényszeríteni ami nem tetszett neki? Ez, vagy azok?