Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

lagwagoner Előzmény: #624887

"Másról sem szólt a marxizmus a szocilaizmusban és a marxista pártok alatt, hogy agyat akartak mosni és kimosni belőle mindent, ami magyar, ami hagyományos, ami tradícionális, hogy a helyét az univerzális kultúrmocsokkal töltsék fel - mindezt pedig úgy, hogy mindent eltapostak, ami ebben nem fért bele."

"És tudod mi a különbség? Most senki sem tiltja meg, hogy a másodikat válasszad. Akkor meg minden pusztítva volt, ami nem ez volt."

Ha már így nekem szegeztél olyan kérdéseket amiknek az ellenkezőjét sem állítottam, akkor megint leszek az ördög ügyvédje (még ha szerinted nem is áll jól), bár már jelzem, h nem vagyok ezen dolgokban kompetens. Az az érdekes, hogy a szocializmusban olyan sok népmesét hallgattam, néztem. Népdalokat énekeltünk az oviban, magyar termékeket vettünk a boltban. A rendszerváltás óta ugyanannyi konzervatív pártnak mondott párt volt hatalmon, mint baloldali. Szóval amiket nekem szegeztél kérdéseket, észrevételeket, aggályokat azt mind a 3 baloldali és mind a 3 jobb oldali kormánynak felteheted, mert ők kompetensebbek mint én. Az tényleg érdem, hogy sokat visszavett beavatkozás-érzet szinten a mostani kormány. Mert legyen életkép, és értékrend, de lehet hogy az számos embernek beavatkozás. Nekem nincs bajom ezzel a kormánnyal sem etéren (sőt meglepetésemre még egyet is értek vele sok dologban, és kedvezett adózásban), mert amit nem akarok azt nem kényszerítenek rám: se a jelzáloghitelt, ályfónt, vagy nézetet. Ahol meg olyan van ami nem tetszik nem megyek el. nem nézek ****kamionokat, és elkerülöm azokat a helyeket is ahol valami forró szitu alakulhat ki, gumilövedékekkel fűszerezve. A balhét jobb elkerülni....nem kísérteni a sorsot.