Re: nincs cím
Előzmény: #624904"Akkor én is megfordítom. Mivel is kényszerítettek rá, hogy mit szeress és mit akartak kimosni? Volt rá példád?"
Persze, az összes TV adóban reggeltől estig ment a mocsok, lásd ki és kivel b*szik a késekben és villákban, amit időnként bohóckodásból bűntetett az ORTT, de egyebekben ezt nyomták mindenki fejébe. Ez folyt az összes gennymédiából. Ezen kívül ott voltak a rohamrendőrök az Andrássi úton, és mindenkinek befogták a pofáját, akinek nem tetszett, hogy feslett erkölcsű némbereket mutogatnak 18 éven aluli gyerkeknek vonagolva és egymáson fetrengve. Amikor pedig úgy döntöttek, hogy éppen tűntetgetni van kedvük, lásd felgyújtott jegyiroda, akkor egész környékeket zártak le szintén rohamrendőrökkel, hogy azok, akiknek más véleménye van, az még csak a közelébe se érhessen. Ezen kívül rohamrendőrök oszlattak könygázzal, belőve könnygázt a sokadik emeleti(!) lakásokba, lezárva várost, főutakat, műveleti területté nyilvánítva a Parlamentet és évekig elkordonozva azt. Ezek után feldúlták a sátrakat és mindenféle "támadó eszközt" találtak, úgymint favágó balta, vagy bicska, amivel kenyeret szeltek.
Folytassam? Elég hosszan tudom...
"Kokárda: 2000-es évek eleje. A fidesz ezt anno nagyon kisajátította, magához kötötte."
A 2000-es Fideszre leginkább a "ripacs" szót használnám, mert körülbelül ugatták a témát, és csak kifigurázták - a mostani teljesen más, egészen másképpen működik és egészen más alapokon áll.
"Mondom, lehet h rosszul értelmezem"
Dehogy értelmezed rosszul. Mint írtam, első dolgom volt elzavarni és megbuktatni őket. Viszont ebből nagyot tanultak (vö Kende féle Orbán könyv konklúziója: Ebből sokat fognak tanulni és végső soron hasznos lesz nekik a vereség)
"És onnantól kezdve tízes éveim végétől az volt az érzésem, hogy ez a párt ki akarja sajátítani, meg akarja majd határozni, h mit érezzek. Lehet, hogy a baloldal ezt jobban akarta, de a fidesz jobban éreztette."
Mert hülye volt, aki jelképekben és butaságokban élte ki magát.