Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nem rossz

macika Előzmény: #624428

update...

.

ésss még...

.

K Ö Z L E M É N Y

A FUSO Ecosystem Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1138 Budapest, Jakab József út. 17. fsz.

12., Cégjegyzékszám: 01-10-046724; a továbbiakban: Társaság) Igazgatósága ezúton értesíti a Tisztelt Részvényeseket

és befektetőket, hogy a Társaság a Társaság saját tőkéje a 2013. május 21-i adatok alapján a legutóbb közzétett

2012.12.31-i adatokhoz képest 10%-ot meghaladó mértékben csökkent. Ezzel összefüggésben a Társaság

igazgatósága az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Részvényeseket:

 A Társaság saját tőkéje: 472 877 eHUF,- Ft

 Társaság saját tőkéjének csökkenése egyszeri tétel eredménye, mely abból adódik, hogy a Társaság a

HomeSys Media Kft-ben (székhely: 1138 Budapest, Jakab József utca 17. E. ép. 7. em. 703.;

cégjegyzékszám: 01-09-923233) meglévő üzletrészét eladta. Az üzletrész értékvesztése abból ered, hogy a

HomeSys Media Kft. nem pénzbeli hozzájárulása (HybridBox Médiainformatikai rendszer know-how)

reorganizációjára került sor. A HomeSys Media Kft-ben lévő HybridBox Médiainformatikai rendszer knowhow jelentős értékcsökkenésen esett át az elmúlt évek alatt, mely olyan értékként jelent meg, a társaság

könyveiben, amely az Igazgatóság álláspontja szerint nem fedi a valóságot.

 A Társaság kizárólag szoftver fejlesztésével foglalkozik, míg a fent megjelölt hardver gyártása már nem

tartozik a cég profilja közé (a gyártás kiszervezésre került). Mindezekre figyelemmel a HomeSys Media Kftben meglévő üzletrészt csak veszteséggel lehetett elidegeníteni, mely a Társaság saját tőkéjét ideiglenesen

csökkentette.

 A Társaság likviditása biztosított, fizető- és működőképessége fenntartható, a FUSO Ecosystem Nyrt. a

tőkerendezés érdekében a szükséges intézkedést megtette (közgyűlés összehívása folyamatban van).

Társaságot fizetésképtelenség nem fenyegeti, vagyona minden tartozását fedezi. A Társaság igazgatósága az

ügyvezetési feladatait a Társaság hitelezői és részvényesei érdekeinek elsődlegessége alapján látja el. A FUSO

Ecosystem Nyt. rendelkezik a védjeggyel ellátott fuso® applikáció fejlesztési jogaival, valamit a fuso®

applikáción belüli tartalomszolgáltatás és interaktív reklámozás jogaival, amelyből a reorganizáció után a

társaság bevétele származik.

 A Társaság várható bevételei alapján megalapozottan feltételezhető, hogy a saját tőke jegyzett tőke aránya 3

hónapon belül helyreáll, így a Társaság jegyzett tőkéjét nem kell leszállítani, illetve azt nem kell pótolni.

Budapest, 2013. május 21.

FUSO Ecosystem Nyrt.

http://bet.hu/newkibdata/114217744/P_Kozlemeny_13.05.21.pdf