Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

phiona Előzmény: #623344

Köszi, de ez nem az én ízlésem v értékválasztásom kérdése. Elég sok fórumot blogot láttam működni bajlódni kipusztulni volt h aktívként is, szal tudom h 1-1 eluralkodott user mit árthat, pláne ha kamus. A szépítgetések beleférnek ebbe, sokan a „civil életbeli” frusztrációjukat kudarcaikat kompenzálják a tipikusan szolidabb lódításokkal és ez öngyógyító, élhető életet teremtő lehet. A gond az arányokkal van, amikor 1 adott fórum dinamikáját vki uralni igyekszik, akár terjedelemben akár a nézeteivel: a tukmálással. Ha szapora és sürög-forog rákényszerít mindenkit h vhol érintse, nem lehet elkerülni, választásokra kényszerít (elutasításra v azonosulásra), főleg a vitatás élteti hiszen ez újabb ürügy a megnyilatkozására. A nyílt extrémeket a fórumos közösség gyorsan kiveti, a masszívabb az az amúgy értelmes típus aki ahogy az életben is ért a kudarcból (a beszólásból), és mivel függőként ez az élettere (gyakran, de szerencsés esetben csak átmenetileg: a primér élettere), 1 idő után ha nem fogja senki ,ugyanott folytatja a túlburjánzásban. És ha már nincs ellene erő, már mindenki belefáradt belefásult kipusztít sajna mindent igen… Itt közvetlenül ez a veszély még nem fenyeget, de épp elég olyan fórumot láttam ahol az ilyen bedarálós módszerrel lett a hatalom átvéve, az értékes közösség meg szétoszlott mert nem bírta idővel cáfolattal a ráérős mindenre ugró aktívkodóval szemben, v megcsömörlött h ez lett itt a meghatározó és a szava elvész… Még itt messze nincs közvetlenül ilyen veszély de ha van már kb késő is – ezért szóltam.