Re: nincs cím
phiona Előzmény: #623253Bocs és tudom tisztelem a magas képzettségedet de kénytelen vagyok kiegészíteni: A hurkának nincs töke. Azért is ilyen.
Amúgy örvendetes ahogy a zsidófóbiások nyúlják a zsidós eszközöket, épp most derült ki h nyakig épp 1 xarosbödönben ülök (nem én, AT :-)) de semmi gond, mintha mi se történt volna, felhozom magam linkekkel szakmainak látszó szövegekkel – társalgok mintha az Interkontiban lennék pedig nem – de megtehetem. És azért mert a közeg befogadja ezt is, a magyar megbocsátó megsajnáló. Pedig nem csak annyi történt h a nagybácsi elszellentette magát az ünnepi ebédnél és mindenki illedelmesen félrenéz, nem, itt kiderült h AT használja és manipulálni igyekszik a fórumtársait, alapvetően lenézve őket (vö Tozsdenyul idézetei). És keljfeljjancsiként feláll kis bimbam után, nyomja rendületlenül magát. H kisember 1 dolog de nagyot árthat annak aki beveszi a nagyzolós dumát, kudarcos erősen, ez ordít. Van h megtalálok ilyeneket és mentek de ezt a típust nem lehet, ez olyan aki ha a kezedhez szelídítetted is beleharap, pszichopátia persze a durvább kategóriából, túlmozgásos túlaktivitásos intoleráns (vö moderálásai) és semmilyen felelősséget nem fogad el. Helyben jár és okos géppel a fejében verten, de élő szociális kapcsolatokra képtelen, ezért is nethuszár. Sajnálom tényleg meg h így belezem is, de elcsúsztak itt a dolgok és ahogy Xmann is mondta van 1 felelősség a látásban és a szólásban. És AT-ből hiányzik az a stabilitás ami miatt bármiben is rá hallgatni lehetne.
És a söprögető szerep is aranyos, jajj menjenek emberek innen nincs itt semmi látnivaló, gyorsan írjunk vmit h ne látszódjon aminek nem kéne, ez az a topik? – kérdezi bátortalan apuka szelid nick imidzshez választott avatarral, ő aki az adatokért felel 3 ovis lánygyerek mellett ahogy mondja, és éjjel-nappal csavarja, hátt csak remélem h megéri.
Jó ez a fórum amúgy, legalábbis elég leképező :-)