Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #623158

OFF

Persze hogy kijött, mert jobb kinn, mint benn, ahogy Shrektől megtanultam.

Mivel pedig kiírtam magamból a mérgemet az engem hazugsággal vádoló ostoba és rosszindulatú buta liba miatt, ezért a dolgot le is zártam, mert az ilyen maguk alá piszkító agit propagandisták nem szoktak tovább érdekelni. Futkosson csak nyugodtan tovább a libaólban, hirdesse azt, hogy a gazda szereti őket, azért eteti naponta többször, ő oda való, nekem meg az nem színvonal, nem pálya.

Tudod Ibiza, én kényes vagyok a becsületemre, mert nekem van, de ezt te úgysem értheted, így sem nem magyarázom el, sem nem hánytorgatom fel neked, hogy miért háborodtam fel, mert úgysem érthentéd meg. Én igenis meg tudok sértődni - és a legkevésbé sem szégyellem azt, hogy vannak érzéseim -, amikor senkiháziak mernek becsületembe gázolni.

Azt azért még megjegyezném, hogy elég jellemző az, hogy ki kontráz rá rögtön arra, aki ilyen becstelenül viselkedik, csak hogy végre valakinek nézzék őt is a forumon.

Részemről ez a téma OFF, mert annyira színvonaltalan, szóval köszönöm a megértést, de ebben a kérdésben többé nem nyilvánítok ebben a topicban véleményt :)