Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ricsi Előzmény: #621650

A 4000-et teljesen nem értem. Bankösszeomláskor sem volt ennyire kevés. Mi történhet a német gazdasággal, hogy minden komoly (dax komponens) cég értéke a felére essen? Én ezt teljesen nem tudom elképzelni. Ha még valaha 5 000 környékére menne, számomra az is teljesen meglepő volna. A rést el tudom képzelni 5 500 körül, de azt is már megkérdeztem tőled, te hogy látod, az is annyira messze van innen.

Valamikor olvastam (pár hete), hogy a dow emelkedésre van ítélve, mert valahogy úgy van összerakva, hogy sokkal inkább emelkedik, mint esik. Sajna, már nem találom a cikket. Ha pedig ez igaz, akkor már komoly esés nem lesz. Mármint mondjuk olyan, ami az elmúlt 5 év minimuma alá lökné a piacokat.

Szóval, én azt mondom, amíg ilyen a jegybankok hozzáállása, ilyen pénzbőség van, addig én nem várok komoly esést. Miért is esne? Olvasom sokfelé, nagy alapok is rv-t vesznek, mert az államkötvényekkel nem keresnek semmit. Ha azt tartják, senki nem rakja be hozzájuk a zsét, 0%-ot bárki el tud érni. Szóval, egyelőre csak és kizárólag az rv-kben van felfelé potenciál.