Re: Keg-very up
Borska Előzmény: #621203..."Ráérünk. Mindegy itt áll a pénz, vagy bankbetétben. 20éve nem fogtam kezemben ezt a bankbetétemet, akkor mindegy hogy még 20évig áll-e ott, ha meg megy fel bővítjük, ha le akkor is.."
egy apró különbség azért, a bankbetétek kamat produktuma(bááár leépülőben van), a betétekre vonatkozó állami garancia (...voltak már a világban furcsaságok,de Mo-n kizártnak tartom), és nem utolsó sorban a nyugodt alvás
evvel paralel a KEG rv mit tud adni, állandó bizonytalanságot,hatalmas kockázatot, a végső búcsú (evvel hatalmas bukta) lehetőségét
Én nem lennék benne olyan biztos hogy 20év mulva is lesz ilyen pappír,de aki ebbe fektet az tisztában van ezekkel a dolgokkal
emlékezzünk: NABI? GOLDSUN? FOTEX? ki ki maga tudja
...ha akkora az alaptőke,hogy teszem azt ahogy írtad a birtokodban lévő kb 300e darab rv értéke a teljes vagyon 10-15%a akkor van ilyen :) kockázat vállalás,gondos managementtel, a befektetési portfólió rizikós eleme,ami mellett az állampappírok,kötvények, stb biztos hozamot produkálnak,és ha bukik a mutatvány max egy kellemetlen szájízt produkál
de ha!!!! ez egy kifeszített rv pakk,ami a megtakarítások javarészét tartalmazza akkor beza én aggódnék, mert könnyen füsté válhat a pénz