Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Ricsi Előzmény: #619677

A tanfolyamok...

Van mellettünk egy bolt, árulnak benne gazdaggá tevő buddhát. Ki az a barom, aki eladja a gazdaggá tevő buddhát, ha tényleg gazdaggá tesz? :D:D

Ugyanezt látom a tanfolyamokról is. Aki tudja csinálja, aki nem, az tanítja. Én nem akarom tanítani. Ha szóba jön valami, elmondom, mit gondolok róla, és mik a megfigyeléseim. Ezek egyébként általában nem esnek egybe a piaci véleményekkel.

Ha én tantok valamit, és azt sokan elhiszik, akkor azt fogják csinálni, így tökéletesen tudok ellene fogadni. És hülyére keresem magam a sok balekon kétszer is. Egyszer kifizetik a horribilis tanfolyamdíjakat, egyszer meg úgy fognak kötni, hogy én előre tudom a reakcióikat.

Amint a dax-ban is leírtam, úgy veszek dax-ot, ha leesik, tudom finanszírozni. Jelenleg ez a határ nekem 4 000 pont. Ha oda leesik, akkor érdemes rajta elgondolkozni, finanszírozzam tovább, vagy vegyek kaját, és spájzoljak. Ez majd akkor derül ki, milyen intenzív az esés, és miért esik. De most azt látom, a 4000 ponttal nagyon alulvárom a dax-ot.