Re: nincs cím
Ricsi Előzmény: #619656Ez max 1-2 napra szól, ha valamiért akkor változik a kt. Ha te azt gondolod, hogy 5%-nak kellene lennie, de napok óta 2%, akkor ne lépd meg. De ha folyamatosan 5%, és valamiért leesik 0-ra, akkor igen.
Kit érdekelnek a kisebb papírok? Azokkal nem lehet helyreállítani 5% kt elcsúszást. Ha ilyen karbantartás folyik, akkor csak a 4 nagy jöhet szóba. A többi csak azért van, hogy legyen. Egyébként meg ne vitatkozz velem, nézd végig mondjuk az elmúlt 2 évet, hogy hányszor fordult ilyen elő, és ebből hányszor nyertél volna, és hányszor vesztettél volna.
Egyébként ugyanez a helyzet számomra a dax-cac páros, nagy általánosságban elmondható, hogy dax = 2*cac+300 pont. Ha ettől eltér, erre lehet játszani, és ha gép mellett vagyok, szoktam is. 1-2 pont persze nem számít, ez logikus, gondolom.
Látom egyébként, te szeretsz mindenkivel kötekedni, de én erre nem vagyok, és nem is leszek partner. Én állítottam valamit. Ha vitatkozni akarsz, akkor nekiállsz, kikeresed az utolsó 10 ilyen alkalmat, és bebizonyítod, hogy nem működött. Ha meg működött, akkor megjegyzed, mint egy jó kereseti lehetőséget.