Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ricsi Előzmény: #619567

a). miért zárjam a cac longot, hiszen a határ a csillagos ég. Megmarad a gyerekeimnek örökségnek, lesz amennyi lesz.

b). Értelmesen leírtam, pont annyi longom van, hogy 2000-es cac-ig bírja a pénztárcám. Egyszer leíram, nem írom le újra.

c). Miattad fáradnék a legkevésbé, én elsődlegesen Hathornak válaszoltam. Nem érdekel, mi a véleményed és mit gondolsz bármiről is. 98 óta tőzsdézem, azóta jól termelek, itt vagyok, nem nulláztam, nem vesztettem el mindenemet, pedig volt benne lufi is, és bankválság is.

d). Még mindig nem írtad le, mi a rákfenéje a dolognak? Hogy leesik 0-ra? Akkor mindegy, hol a pénzed, sok csillió dollárért sem fogsz kapni 1 zsemlét. Felmegy 50 000-ig? Csilliárdos leszek. Ez sem nagy tragédia.

e). A befektetők nagy részének az a baja, a vesztőt hagyja sokáig menni, a nyerőt meg lezárja túl hamar. Én nem fogom. Pontosabban van, amikor lezárok egy pozit, még le is írom neked, ne legyenek kétségeid:

Veszek dax-ot 7000-n, eladom a felét 7 200-on, megveszem ugyanezt 6 800-on, eladom 7 200-on, veszem 6 400-on, eladom 7 200-on, veszem 5 600-on, eladom 7 200-on. Vennem kéne 4000-n, de ennek már nem látom esélyét, így ez már nem mozgó és termelő pozi lenne, így beállok ATH alá kicsivel, ott zárnám a másik felét.