Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Ricsi

Még két kiegészítés, hogy minden egyértelmű legyen.

Nem számolok arra, hogy a cac 0 lesz, mint ahogyan arra sem, hogy a dax nulla lesz. Ha bármelyik is eléri a nullát, akkor teljesen mindegy, miben van a pénzed, úgy sem fog semmit érni. Ha franciaország vagy németország összes cégének 0 lesz az értéke, akkor már mindegy, így, mint leírtam, és most már 5 000 alatti dax-ot nem nagyon várok. Ha alámegy, akkor majd szerzek pénzt, és befizetem, hogy tartani tudjam, de mondjuk 4000 pont alatt már nem fogom finanszírozni. De azt látni fogjuk, akkor háború lesz, vagy valami hasonló.

A másik bukási lehetősége a dolognak az lenne, ha a német tőzsde elkezdene szárnyalni, a francia meg nem, vagy akár esni kezdene. Ebben az esetben gyorsan elfogyna a pénzem. De amíg EU van, ennek nincs esélye. Ha majd felbomlik, keresek más instrumentumokat.

Ezeket csak azért írtam le, mert azt gondoljátok, teljesen biztonságosnak gondolom a módszeremet. Nem gondolom annak, de nagyon kicsinek látom e két lehetőség bekövetkezésének valószínűségét.

Egyébként ugyanez a módszer tökéletesen (és akár még biztonságosabban is) működik deviza esetén, de ott 3 párt kell kialakítani és azokat kezelni. Csak példaként írom le a három párt:

Eur-Usd, Usd-Ypn, Eur-Ypn. A módszert nem írom le, mert még ez is nehezen emészthető más számára, de ezzel még biztonságosabban működik a dolog, mert az is fedezve van, ha egy pár elválik egy másik pártól.