Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Bendeguz Előzmény: #618153

Sokan kezdték a válság mélypontja körüli fél évben, köztük én is. Van egy barátom, aki utánajárt az RFV (korábbi Estar) fundának, ismerte a managementet, a tevékenységet, azt mondta ez egy olyan cég, amibe nyugodtan bele meri tenni a pénzét. Ez volt 4800 körül, akkor kerestem is vele egy körben 10-15%-ot (napi 1-2 milliós forgalma volt anno). Utána még az első projektnyerés előtti felfüggesztés előtt visszaszálltam csaknem teljes tőkével. Voltak jelek, hogy jó az irány. Be is jött, 6000-9800 körben benne voltam, de nem realizáltam. 7400-ig lecsorgott, de még mindig pluszban voltam. Aztán a manyup fosás után felment 12k fölé. Az a baj, hogy ott még tovább vártuk a hírek áremelő hatását, de sell the news lett belőle. Pedig ott rávettem még elég sokat. Aztán a 8000-es összesített bekerből szépen elkezdtem veszteni. A vezetőség szavai, nyilatkozatai és formerplayer korábban bombabiztos tippjei is a tartás mellett szóltak. Gondoltam elül a concorde-os hírlevél miatti felhajtás, aztán szépen visszaáll 10k környékére és megy tovább. Ehelyett kimutyizták a pénzt a céghálózaton keresztül, folyamatosan hazudtak a részvényeseknek és a nagy sós csabron személyesen hülyítette a fórumozókat gump1 néven a cimboráival egyetemben. 3300-nál megléptem, amit már rég meg kellett volna és levontam a tanulságot. Egy haszna azért volt az egésznek, nagyon sokat tanultam a tőzsdéről, a technikai és fundamentális elemzésekről, a pszichológiáról. Ezt semmilyen tanfolyamon nem kapja meg az ember. Mára kialakult egy fifty-fiftynél biztonságosabb kereskedési módszerem, így idővel vissza fog jönni ami elúszott. Az estar vezetőit remélhetőleg elítélik, teljes vagyonelkobzásnak és gazdasági tevékenységtől eltiltásnak örülnék. A börtön nem volna célravezető.

szerk: Boby. jogos észrevételei mellett megjegyzem, hogy a saját pénzemmel, munkahelyi prémiummal, megtakarítással "játszottam", senkinek se okoztam ezzel kárt, csak magamnak.