Re: 2013.04.20.
KawaBazsy Előzmény: #617608"Viszont - úgy vélem - bármely pozitív értékrend szerint, lett lényen az a liberalizmus (virágozzon minden virág), vagy a demokrácia (szabad döntés), alapján szerintem illene elfogadni és tudomásul venni azt, hogy én így gondolkodom, ez az én világképem és én így kívánok errefelé hozzászólni és nem kellene állandóan erőszakoskodni, hogy "legyen olyak mint más" és hogy ne legyek egyéniség, avagy különc. Szerintem jogom van olyannak lenni, amilyen vagyok és nem olyanná válni, mint amilyenek mások.
Nem ez lenne egymás tiszteletbentartásának az alapja? "
Ezzel teljesen és abszolút egyetértek, soha nem is kérdőjeleztem meg. Minden véleménynek helye van, az ember meg majd kialakítja az álláspontját. Ezen a topicon meg a beírásom azért indítottam, mert sztm rrbj túl komolyan vette, amit írtál. Én továbbra is csak akkor adok a szavadra, ha tudom h ki vagy. Term. tedd te is ugyanezt velem.
Fórumon bárki bárminek kiadhatja magát, élőben meg hamar lehull a lepel.. továbbra is azt gondolom, h Ibiza észrevétele megállja a helyét, h vagy ágyhoz vagy kötve, vagy rokkant vagy, mivel a való világról elég gyenge a tapasztalatod, tisztára elméleti bölcsészként viselkedsz. Ahogy a mostani szösszenetedben is, ahol leírod, h szerinted hogy zajlik, s miről szól egy találkozó.. Amúgy meg kioffoltam magam, de itt lehet, mert nem tudsz moderálni. :-)