Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 2013.04.20.

Előzmény: #617600

"Nem értek sok dologban egyet, pl abban sem, h mindenki megjátssza magár egy találkozón, ha dög lennék, azt mondanám, h mindenki magából indul ki.. akit én ismerek, az magát adja, sőt, nem egy tag sz.rik a külsőségekre, pedig megtehetné az ellenkezőjét is."

Well, ha ez így van és így is gondolod, akkor feltételezem, hogy úgy véled, a forumon is így viselkedik mindenki és eszerint szól hozzá. Node akkor minek a személyes találkozó? Hiszen akkor itt sem játsszák meg magukat az emberek, mert sz*rnak a külsőségekre és mindenki őszintén viselkedik :)

Avagy, úgy véled, hogy a forumon más mindenki, mint élőben? Lehetséges. De akkor próbáljad meg azt elképzelni, hogy én vagyok az a kivétel, aki itt is olyan, mintha a valóságban lenne.

"Amúgy sok más tag is van itt, akivel még nem találkoztam, mégis a beírásaik alapján kb látszik h hol élnek, mivel foglalkoznak, kicsodák, micsodák. Te viszont a rejtőzködő szekcióhoz tartozol, ennek meg oka kell legyen..!"

Nyilván van oka, pontosan az, amit írtam. Az, hogy senkinek semmi köze hozzá egy nyilvános forumon.

"Első kanyarban mindjárt a korodat is be tudnám lőni, sztem kb egy tízessel vagy fiatalabb nálam (39 vagyok), a 20-as éveidben járhatsz.. :-)"

Csak a kötekedés kedvéért a tizessel fiatalabb pont ugyanaz a harmincas korosztály, csak az egyik a végén, a másik az elején.

Node mint írtam, hasznos dolog a hülyét játszani. Ez például arra is jó, mert ebből a megnyilvánulásból mindjárt kiderül az az alapállás, hogy egy kis hülye ne ugráljon, meg ne írkáljon ilyeneket, amig nagy fiú nem lesz. Node bezzeg ha 60 éves írja ugyanazt, akkor mindjárt más lenne a véleményed, hiszen akkor "csak van mögötte valami" még akkor is, ha nem érted, vagy nem értesz vele egyet. És akkor már csak a kor miatt is tisztelnél. Nem véletlentül írtam, hogy "köszönöm, ezekből nem kérek", sem az egyikből, sem a másikból.

Amugy, ebből is jól látszik, hogy milyen jól működik a hülyét játszás módszertana, hiszen még egy életkort sem lehet esetemben belőni. És csak hogy bosszantsalak, juszt sem mondom meg, hogy igazad van, vagy tévedsz, vagy mennyire van igazad, avagy mennyire tévedsz. Amire egyebekben semmi lehetőségem sem lenne akkor, ha valaki ismerne, és most benyögné, hogy "tévedsz", mire lezajlana a szokásos párbeszéd, hogy "tényleg? Biztos? Az más!" avagy "akkor jól tudtam".

Egy topicnak a témáról, és nem a személyről kellene szólnia. Nem véletlen, hogy a személyeskedő témákat kitörlöm a saját moderációs topicomból, és pont azért offolok itt vele, mert itt nem moderálok, de ha már szóbakerült, akkor lejátszottam ezt a menetet is.

Viszont - úgy vélem - bármely pozitív értékrend szerint, lett lényen az a liberalizmus (virágozzon minden virág), vagy a demokrácia (szabad döntés), alapján szerintem illene elfogadni és tudomásul venni azt, hogy én így gondolkodom, ez az én világképem és én így kívánok errefelé hozzászólni és nem kellene állandóan erőszakoskodni, hogy "legyen olyak mint más" és hogy ne legyek egyéniség, avagy különc. Szerintem jogom van olyannak lenni, amilyen vagyok és nem olyanná válni, mint amilyenek mások.

Nem ez lenne egymás tiszteletbentartásának az alapja?