Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #616341A végén, úgyis a lakosság fizet mindent.....amúgy előbb-utóbb eljön az igazság pillanata, nincs "ingyenebéd". 27%-os áfát meg továbbra sem vagyok hajlandó fizetni, élelmiszerekért pláne nem. Rezsicsökkentésileg is tessék az áfát is csökkenteni! Az valahogy nem megy, csak más f@szával verni a csalánt, én alig várom, hogy minden szolgáltatás, szolgáltató kerüljön állami kézbe(azért annyira nem várom), oszt akkor majd jól beledöglünk a nagy "rezsicsökkentésbe". Asszongya ma a Rogán a nagy közgazdász, akire a konyhapénzt sem bíznám(he lenne nekem olyan), hogy "csak az jelent megfizethető mértékű rezsit, amit az emberek is ki tudnak fizetni".(szép, értelmes mondat) Akkor ha a zemberek 3 Ft-ot tudnak fizetni havonta, akkor annyi lesz a rezsi!?Egyébként mivel ő megtudja fizetni a jelenlegi ár 500%-át is, akkor ő fizessen annyit Nem is értem 3 évig miért nem volt fontos a rezsicsökkentés.... Az ellenzék meg belemegy a licitbe, szerintük még jobban kéne csökkenteni a rezsit, tiszta 100 napos program.... Inkább azon kéne dolgozniuk, hogy ha már valaki dolgozik(velük ellentétben) azt ne fillérekért tegye... ja, hogy ehhez gondolkodni kéne, meg dolgozni...hát ez bizony probléma. Olcsó politikai szemfényvesztés az egész, aminek a végén a számla úgyis benyújtásra kerül.(ilyen-olyan módon)