Re: nincs cím
Sumér harcos Előzmény: #614973imádom ezt stilust egyébként,vagyis "mondom a lányomnak,hogy a vejem is értsen belőle...."
ha vmit nekem akarsz mondani,akkor nekem cimezd...
A következők pedig olyan mértékű gőgről és arcról tesznek tanubizonyságot,hogy szánalmas és egyben Te poziciódban nem is engedheti meg magának az ember:
1."Ezért nem érdemes itthon vállalkozni"
2."És Harzotól függetlenül, amíg a magyar így áll a dolgokhoz, addig itt csak nyomor lesz. "
3."Ezért is akarok elmenni innen"
gondolom miattam nem érdemes vállalkozni.....vagy bármelyik kuncsaftod miatt,aki kérdez vmit...
46éve toljuk az ipart,a teljes kivitelezést,nem szlovák,nem horvát,nem ciprusi céggel,nuku hitellel,komoly gépparkkal...hogy érdemes-e,tényleg nem....
sőt gondolom miattam kell külföldre költözni.....
sőt burkoltan,sunyin le vagyok magyarozva,ez egy szuper szitok szó....
"Sumér kolléga esete teljesen már, hiszen Ő családi házat épít, így neki a Harzo, nem nagyon téma, de ha lenne egy olyan épülete, amit fel szeretne újítani úgy, hogy ott zavartalanul lehessen közben pénzt termelni, ezt választaná...."
ez azt hiszem,abszolut igy van....
ráadásul éppen az ugrott be tegnap,hogy van csókom egy 1997-1999-ben épült vidéki 50szobás kis szállodánál is,
3hete beszéltem az ügyvezetővel,tavaly augusztusban voltam egy bulin a tulajjal.(minkettő jó ismerős),és mondja,hogy gyomrolják a tulajt fürdőszobafelujitás kapcsán.....de nem akar,mert sok pénz,rumlis....pedig muszáj lesz.
erre gondoltam tegnap este ha megkellene győzni őket esetleg Harzo ügyben,esetleg még én is benne lehetnék a buliban.....mert ide jó lenne,7-8-10év múlva ugy is ujitani kellene ismét,annyit kibir.
mondjuk nem utolso kérdés,hogy harzora harzot fürdőszobában teszem azt ujabb 8év után lehet tenni?
vagy akkor már le kell kaparni,verni?
ennyi............