Re: nincs cím
Előzmény: #613461"csakhogy míg te ezt megtehetted, hogy kilépsz a hitelekből.
addig nagyon sokan nem."
Azért írtam amit írtam, mert eleddig általában az volt a szlogen a marxista uzsormaffia érdekvédőitől, hogy "hülyék voltak az aláírók", hogy "akkor nem kellett volna aláírni", meg hogy "nem a bankokat kell szidni, ha valaki nem képes egy szerződést értelmezni".
Na ezért írtam le, hogy ez mind azért nem igaz, mert aki értett hozzá, odafigyelt rá, akinek ráadásul nem is volt szüksége a hitelre, azt is ilyen szinten nézik hülyének és b*sszák át, és csak az a megoldás a számára is, hogy felmondja ezeket az uzsoramaffia által megkötött kizsákmányolási szerőzdéseket.
Szó sem volt hitelszerződésekről, szó sem volt ismerhető feltételekről és úgy változtatgattak mindent, ahogy csak kedvük szottyant. Utána pedig még pofátlanok is voltak, szóval egy gyalázat, amit itt "hitelezésnek" mernek nevezni az uzsormaffia érdekvédő bérencei. Mert ez nem hitelezés, ez uzsorázás.
Az első hitelezési program most fog beindulni 2%-on.
"és a nyag többség nem elvetemült felelőtlen hitelből dőzsölni vágyó egyén volt, hanem a magyar középosztály (bérből és fizetésből élő) alsó, talán picit középső rétege, akik csak egy lakást akartak, h önállóan lakhassanak, h családot alapítva elkezdhessék az életüket, 2 gyerekkel picit nagyobb lakást mint a garzon v épp családi házat, azt a szép zöld gyepet és egy teljesen átlagos kispolgári gépkocsit."
És ezt megint a marxisták hülyítése miatt tették meg. Pont azokat sziv@tták meg, akik élni, gyarapodni akartak, de kegyetlenül, mert elhúzták előttük a mézesmadzagot, könnyű életet ígértek, aztán a kút mélyére dobták őket. Pont erről írtam ma az egyik "marxisták kíméljenek topicomban" itt:
http://www.stocklandyard.hu/forum/locatepost/613451
Hiszen ha az általad említett emberek mégis éppen megmaradtak volna az albérletben egy tíz éves JÓ(!) autoval, akkor ma semmi gondjuk nem lenne. És ha nem folyt volna minden kanálisból az, hogy "így kell élni", akkor valószínűleg egyáltalán nem így éltek volna. Hanem sokkal jobban...