Re: nincs cím
Előzmény: #613373"a folyósításkor természtesen eladásin számoltak és épp aznap majdnem 20 forint volt a spred a vételi és az eladási között :o)"
Ez nagyon érdekes egyébként, mert én is mindig azt tapasztaltam, hogy AZNAP, amikor törlesztés van, akkor mindig kissé "furcsa" az árfolyam a bankoknál. Mindig néztem MNB-t és valahogy az aznapi árfolyam mindig rosszabb volt, mint az előző és a következő napi. Azt meg már eleve említettem ugye, hogy amikor kimentem az uzsorással a bankban kifüggesztett árfolyamtáblához, hogy nem annyi van rajta, mint a szerződésben, akkor arra azt mondta, hogy "ja, azt nem szoktuk mindig frissíteni, de van másik lista, ami a hivatalos és azon nem annyi van". Nem semmi ugye?
"közjegyzőnél láttam először a szerződést."
Azt nem írtam, hogy volt nekem teljes kettő(!) hónapig egy másik hitelintézettől egy forint hitel szerződésem is, amit előző nap átküldtek e-mailben, hogy ugye lássam. Majd amikor odamentem és még egyszer átnéztem a szerzősét, akkor csodálkozva láttam, hogy nem egyeznek meg. Erre azt mondták, "hát a másik az csak tájékoztató jelleggel ment ki". Mire én, hogy ezt talán nem kellene, mire ők, hogy akkor talán nem adnak hitelt. Mondtam vala, jól van, most már mit csináljak. Majd ezek után, ahhoz képest, hogy a szerződésben az volt, hogy az első évben csak kamattörlesztés van, és a másodiktól tőketörlesztés, kijött az, hogy tőketörlesztés is van. Na akkor mondtam fel az egészet a francba. Csak én megtehettem. Node volt még csodálatos autorészletem is, amit szintén azért csináltam, hogy ne abban álljon a pénz, ott meg inkasszálni nem tudtak rendesen, majd erre hivatkozva közölték, hogy mivel késve fizetek(!!!), ezért rossz ügyfél vagyok, és ezért nőni fog a törlesztőrészteltem. Mire én megkérdeztem, hogy "normálisnak tetszik lenni?" Ha valóban azt hiszik, hogy rosszul tudok fizetni, mert nehézséget okoz, akkor arra az lenne a megoldás, hogy törlesztőrészletet emelnek? Arra hivatkozva, hogy rossz adós vagyok? Normális? Na ekkor mondtam, hogy azonnal szűntessék meg, erre mondták, az nem úgy van, hanem majd ekkor és ekkor. Mondom jó, akkor aznap szűnjön meg, mert elegem van belőlük. Bementem, kifizettem, mondtam felejtsük el egymást. Ezek után a mocskos büdös tróger bandának van pofája(!) kiküldeni nekem azt, hogy fele annyit ér szerintük az autom, mint amit ér, és hogy esetleg nem akarok-e egy másik használtat(!) venni, mert akkor ők nagyon szívesen adnának nekem hitelt. Ezt szó és válasz nélkül hagytam. Ezek után fel is hívnak(!), hogy nem akarok-e hitelt. Na ekkor közöltem velük, hogy most azonnal takarodjanak le a telefonomról, mert én egy ilyen mocskos tróger bandával akkor sem állnék többet szóba, ha ők fizetnének nekem azért, hogy szerződjek velük. Nincs az a pénz, amiért az ilyen bűnbandákkal kapcsolatban azt mondanám Prokopposan hogy "korpásodik a hajam".
A többi történetemet már többször leírtam, nem teszem meg többször, de a lényeg az, hogy ezek nem hitelintézetek, nem bankok, hanem egyszerű uzsorások a szó minden, de leginkább annak legpejoratívabb értelmében.
Ezek közönséges bűnözők.