Re: közép/felsőosztály
lagwagoner Előzmény: #613339"És nem azért, mert ez valami lenézés, hanem az, hogy nem élhetsz egyszerre két világban! Ez lehetetlen! Impossible mission. Itt most nem arról értekezünk, hogy Diana óvonő volt amellett, hogy főnemes és elképesztően gazdag volt, hanem arról értkezünk, hogy egy alkalmazott legyen alkalmazott és legyen büszke arra, hogy az. EZ NEM SZEMTELENSÉG. Igenis lehessen valaki büszke az állására, munkájára, és AZT KELL ÉREZNIE, hogy fontos."
értem én, és aggályaidat is. De miért ne költhetné egy melós a rezsin felüli pénzét értelmetlen amortizálódó kütyük helyett értékálló mobilkütyüket gyártó cégbe pl.: Nem illeti meg a lehetőség, hogy valami értékteremtőbe fektessen? Államkötvényeken felül...
Theát nem munka helyett, hanem mellett!!
"Ettől azonban nem tőkés leszel, hanem egy előrelátó gondos ember, akinek a gyereke már akár tőkés is lehet. Ez egy generációs családépítésnek az egyik fontos lépcsője, de ehhez például az a születési mentalitás kell, hogy a gyerek vigye tovább a vagyont és egyre többé váljon. "
Az is valami, a MOL MTEL részvény osztaléka százalékosan nagyon alatta van aMÁK-nak, a MOL kötvény alapcímlete meg 20 millió HUF (ha jól emlékszem). Igaz nagyon sok bef.alapon keresztül vehetsz ilyeneket (nekem is van jó néhány, amikben ilyenek vannak, meg FHB, OTP stb...).