Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: közép/felsőosztály

lagwagoner Előzmény: #613214

"Az ilyeneket kell első körben páros lábbal kirúgni egy olyan cégben, amit átvesz valaki, hogy működőképessé tegye."

Viccelsz? legjobb végrehajtók (a felső vezetőké) egy multinál....! Nem kérdez, végrehajt, van jelzálog hitele, van mit veszítenie.Isteni. ...és valahol meg is értem ezt a struktúrát, még ha fogcsikorgatás is van. de legalább jó a beosztotti fizu, meg a munka.

"

Ha van több, AKKOR MEG AZÉRT NEM érdemes ezzel foglalkozni, ugyanis a várható nyereség olyan szerény, hogy egyszerűen nem éri meg ebben gondolkodni. "

Valóban ez a tegnap általad becsült 7%-os megtérülés a kockázathoz mérten tényleg kevés. És köszönöm az őszinteséged!

"MONDTAM MÁR! ALKLAMAZOTT NE VÁLLALKOZZON, NE AKARJON TŐKÉS LENNI, NE AKARJON BESZÁLLNI CÉGBE MERT NEM ÉRT HOZZÁ ÉS SOHA NEM IS FOG HOZZÁ ÉRTENI!"

Pedig, utalva előző hsz-odra, ez lenne értelme , hogy a (transzparens)cégek így vonjanak be tőkét. És egy defenzív (pl. gyógyszeralapanyag gyártó) cégbe ami kipöfögi az éves 7-20%-os osztalékot, bárki bele menne, és a cég is kapna tőkét. Nem tudom, hogy ez miért ekkora ritkaság?

"De ugye a hit abban, hogy nem alanyi jogon hülye, hanem őt azzá tették az sokkal erősebb, mint szembenézni a valósággal és elkezdeni tenni azért, hogy jobban éljen."

Naná :-)