Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #612135

Jellemző szokásom az, hogy szélső értékre viszek el gondolatokat, hogy kivegyem belőle a szalonálentellektüellkedést. Ennek megfelelően nagyon erős tükröt készítek, amiben igyekszem bemutatni a látásmódomat, ez sokszor sokakat megsért, pedig nem ez a szándékom, hanem csak nem szeretnék végtelenül sokat gittet rágni ahogy ezt a szalonállentellektüellek teszik, akik arról értekeznek, hogy

"- ha a bal felső örlőfog jobb oldalával picit jobban nyomjuk meg a gittet, akkor az ízharmónia sokkal jobb.

- egyetértek az előttem szólóval - tapsoljuk meg elvtársak! - mert magam is ezt tapasztaltam egy hosszú kellemes utóízzel, különösen akkor, amikor Csele elvtárs után vettem át a posztot.

- bár egyetértek az előttem szólókkal - tapsoljuk meg őket! - azért én kritikát is meg szeretnék fogalmazni Csele elvtárs rágótechinkájával kapcsolatban, de természetesen csak az építő jelleg okán. Ennek oka pedig az, hogy a bal szélső alsó metszője időnként nem megfelelően harap, és így egyes részek picit szárazak maradnak, ami csökkenti a rágás élvezetét. És most adjuk meg Csele elvtársnak a szót, hogy reagálhasson a felvetésekre.

- kedves elvtársak, barátaim, szeretném megköszönni a sok hasznos észrevételt és az építő kritikát (itt lassan az előtte szólóra néz, megtapsolja, mire nagy tapsvihar tör ki mosolygással és hosszú egyetértő bologatással, hogy milyen szép a világ), meg fogom őket fogadni és ezentúl úgy rágok, hogy minden utánam következő elvtárs maximális utóízzel tudja élvezni ezen tevékenységet."

Na látod, nekem ettől feláll a hátamon a szőr és képes vagyok oda sáros csizmával bemenni és elordítani magam, hogy "köpjétek már ki wazze, vagy legalább csináljátok magatokban de ne akarjátok, hogy más is ilyenné váljon". És akkor most a fenti kontextusba tetszőleges marxista hívószót beírhatsz a "szabadságharctól a szólásszabadságon át a melegeken keresztül a zsidókon át" ameddig jól esik. Mert ugyanaz. Semmiről végtelen hosszan értekezés, mert semmi másról nem képesek értekezni.

Na ilyen ez a kérdés is számomra.

El akarták lopni a pénzt a marxisták? Igen. Hinni kell ebben vagy tudni? TUDNI. Elkészült a törvénytervezet? IGEN. Beadták volna? IGEN.

Akkor miről is értekezünk most? :)

"Az állampolgároknak végre fel kéne nőni de mindent megtesznek azért, hogy ez ne történjen meg. Mert ha megtörténik máshogy fog kinézni a szabadságharc."

Ez nem így van. Csak gondolj bele: Ha az állam átutalja a járadékok egy részét egy másik intézménynek, attól mennyivel lesznek felnőttebbek az állampolgárok? SEMENNYIRE. Miért nem? MERT ENNEK SEMMI KÖZE NINCS AZ ÖNGONDOSKODÁSHOZ, sőt mi több, PONT ELVESZI(!) az öngondoskodásra való hajlamot azáltal, hogy az emberek megnézve a számlájukat azt látják, hogy csillagászati összegeket lopnak el tőlük, hogy azok a gazemberek, szélhámos uzsorás tolvajok, akikre az állam a pénzüket bízza, azok jól éljenek.

EZ nem öngondoskodás. Amikor az egész állami nyugdíjrendszer újraegyesült, akkor az pont egyfajta nyugalmat ad az embereknek, eggyel kevesebb dologgal való foglalkozást jelentm és eggyel kevesebb idegeskedést. Lássuk be, a manyup semmiféle megoldást nem jelent öregkorra, nevetséges hozamot biztosít, az semmire sem elég.

Aki azt hitte, hogy ezzel biztosítja a nyugodt öregkorát, azt pont jól megtévesztették.

Ennek megfelelően és ezért nem értek egyet azzal a gondolatmenettel, hogy ennek a lépésnek bármiféle káros hatása lenne, ismerve azonban a marxistákat, akik már ezt is ellopták volna, taggá téve engem, kötelezve a zsírtól püffedő, böfögő rajtam röhögők jólétének a finanszírozására - én jobban érzem magam attól, hogy nem az ilyen élősködő parazitákat tartom el.

Nem tehetek róla, de nem bírom a parazitákat.

Akkor már INKÁBB a szabadságharc, amiben kiírtjuk a társadalmon élősködő intézményeket, intézményesített szabadrablókat. És tudod, én nagyon nem hiszem, hogy a társadalom könnyeket ejtene értük.

Ja igen, és csak egy érdekesség: Amióta nincsenek a paraziták, azóta meredek emelkedésbe kapcsoltak a BAMOSZ alapok, és bár nem mondják ki, de elég nyilvánvaló, hogy az, akit érdekel a jövője, az inkább maga tolja be oda a pénzt, hogy ő keressen a befektetésén és ne a parazitákat etesse belőle.