Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Spade Előzmény: #612002

Azért nem érdemes kurogatnotok egymást mert nyilvánvalóan látszik h van vállalkozási tapasztalotok csak teljesen más szektorban

.

"Wazz, megint leírod hogy volt miből oszkogatni, leírod, hogy a befolyó pénzeket szétosztják, ez pontosan az, mint ahogy Szaud Arábiában alanyi jogon osztanak pénzt. Csakhogy és a csakhogy lényege ez: EZT NEM MÁS ADÓJÁBÓL teszik, NEM ADÓEMELÉSBŐL teszik, "

.

Na ebből látszik h egyáltalán nem érted amit írok mert nem az a lényeg h ki fizeti ki fizethetjük a nem befizetett adóból is ha utéána visszajön. hanem h mi a pénzáramlás. Itthon kumulálódik vagy külfödre megy. Minél több kör után megy csak külföldre annáj jobban stimulálja a gazdaságot.

.

De bizony világgá viszik kellett kb 10 év amire a magyar wellnesznek híre lett. Nem úgy van h megépíted a fullos úszómedencét aztán már sorban is áll az angol h belecsobbanhasson. És világgá viszik a hírt sorban nyerjük el a vilg lehobb DJ helye szállodája f@szom tuggya milyen címeket. Ott vannak a rom kocsmák a thriller-kijutós játékok rengeteg újítás van amiból a jövőben hatalmas bevételek lehetnek. Mon- a wellness 2%-kal nőtt Ausztriában ugyanennyivel csökkent csak egy példa. Csak már értéknövelt Eü korház szanatórium stb kéne még hozzáadni h üssön kölföldön is.

.

Vannak utalványok de a nagyságrendjét kellene növelni megtízszerezni ugyanis ezzel megvan a követelmény h nem megy ki a pénz itt élénkít. A lakás felujításra energetikai paraméterek javítására miért ne lehetne használni ? Tehát megvan csak éppen nagyban fel kéne pörgetni.