Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #611972

"sztem ne egymást kurogassátok Ibizával :)"

Nekem van ízlésem, de ő mégis állandóan próbálkozik.

"Abban van köztünk a különbség h ezeket a szektorokat fel kell fejleszteni a EU szintre mert senki nem akar wellneszezni meg jakuzni egy rozsdás lavorban. Ez a felfejlesztés pedig csak a magyar hátán klehetséges azaz a példádnál maradva először a magyar fogyasztók fvszát kell tudni minőségben leszopni. Itt tévedsz előbb itthon kell felpörgetni h a külföldinek is vonzó legyen."

Ez teljességgel téves megközelítés szerintem. Jelenleg messze túlméretezett az egész wellness iparág Magyarországon, egyebekben nem utolsósorban azért, mert a magyarok belföldi fogyasztására volt méretezve, és amikor összement a méret, akkor nem maradt helyette semmi sem. Ez pedig egyebekben azon intézmények esetében is igaz, amelyek a legjobban menő magyarokra voltak kiépítve, ebbe beleértve az ötcsillagos kastélyszállodákat is. A magyarok NEM fogják világgá vinni ennek a hírét, ehhez marketing kell. Abból, hogy a magyarok számára mi vonzó, vagy mi nem, abból semmi nem következik a külföldiekre nézve. Amit külföldieknek akarsz eladni, azt az ő igényükre kell tervezni. Nem tudsz egyszerre két különböző igényrendszernek megfelelni.

"Ibiza amit mond egyáltalán nem hülyeség a dél-amerikai országok így hoztájk fel a gazdaságukat h a szegényeknek (ingyen) pénzt osztogattak persze adtak neki valami jól hangzó nevet , de azért nem okozott náluk kárt mert rengeteg nyersanyaguk volt amik hozták be a pénzt."

Wazz, megint leírod hogy volt miből oszkogatni, leírod, hogy a befolyó pénzeket szétosztják, ez pontosan az, mint ahogy Szaud Arábiában alanyi jogon osztanak pénzt. Csakhogy és a csakhogy lényege ez: EZT NEM MÁS ADÓJÁBÓL teszik, NEM ADÓEMELÉSBŐL teszik, hanem egyszerűen TÖBBLETET OSZTANAK SZÉT. Nagy különbség ám az, hogy elveszed a "jól menőtől", hogy "rosszul menőnek add" és az, hogy szétosztod a többletbevételt!

"A bérmelés jelentős részét oda lehetne adni jegyben utalványban."

Régi ötlet: Erzsébet utalvány, Szép kártya, helyi pénzek.