Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Zotya32 Előzmény: #611857

- félmillió :)

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének H-PJ-III-B-3/2013. számú határozata a

FUSO Ecosystem Nyrt.-vel (korábbi nevén: HybridBox Médiainformatikai Nyilvánosan

Működő Részvénytársaság, székhely: 1138 Budapest, Jakab József utca 17. földszint 12.)

szemben felügyeleti intézkedések alkalmazásáról

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (székhely: 1013 Budapest, Krisztina körút 39.)

(Felügyelet) által a FUSO Ecosystem Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (korábbi

nevén: HybridBox Médiainformatikai Nyilvánosan Működő Részvénytársaság, székhely:

1138 Budapest, Jakab József utca 17. földszint 12.) (Kibocsátó) felett gyakorolt folyamatos

felügyelet során az alábbi

h a t á r o z a t o t

hozom.

I. Figyelmeztetem a Kibocsátót, hogy a jövőben teljes körűen tegyen eleget a rendszeres

tájékoztatási kötelezettségére − így ennek keretében a közzétételre kerülő éves és féléves

jelentéseinek határidejére és tartalmára − vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek, egyben

felszólítom, hogy jelen határozat kézhezvételétől számított 15 (tizenöt) napon belül tegye

közzé az éves és féléves jelentésekre vonatkozó jogszabályok előírásainak megfelelően

javított 2011. évi éves és 2012. évi féléves jelentését.

II. A jelen határozat rendelkező részének I. pontjában, valamint annak indokolásában

foglaltak kapcsán a kibocsátókat terhelő tájékoztatási kötelezettség teljesítésére vonatkozó

jogszabályi előírások megsértése miatt a Kibocsátót 500.000,- Ft, azaz ötszázezer forint

összegű felügyeleti bírság megfizetésére kötelezem.

A Felügyelet eljárása során eljárási költség nem merült fel