Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #611282Lárifári! :-)
"*:például annak örültem, hogy az ingatlanadó nem került bevezetésre, mert igazam volt abban, hogy Alkotmányellenes. De az más volt."
Akkor hazánkban nincs ingatlanadó? Jó tudni! Egyébként én meg támogatom az ingatlanadót(az én verziómat, de most nem írnám le a részleteket--).
"Egyebekben soha nem értettem, és most sem értem, hogy téged miért töltene el örömmel ebben az esetben, ha neked lenne igazad és én tévednék."
Állandóan Te próbálod bizonygatni az igazadat.(inkább kevesebb mint több sikerrel ugye...) én tényekről beszélek, persze ezek nyomokban sem hasonlítanak azokhoz az izékhez amiket a Hírtv, MNO és társai nyomatnak. Egyébként a tavalyi -1.7%-os gazdasági "növekedésünk"nem volt hírértékű az MNO szerint, mert nem beszélt róla. Ha netán nőne a gazdaságunk mondjuk 0.1%-al arról vazzeg plakátokon értesítené a kormány a nagyérdeműt. A lényeg, ilyen tehetségtelen (milyen is lenne ilyen "emberanyaggal"), kommenista kormánya még nem volt hazánknak.
"Sőt mi több, átlagon felüli, példáértékű országgá váltunk. Én ezt nem tartom sem rossz, sem kis eredménynek"
Ez a fenti mondatod, hááát azért nagyon gáááááááz! Példa max a kommenista Korea számára lehetünk. Vedd már le a szemellenzőt, állj fel a gép elől és nézz körül mi történik ebben az országban.
A világért se válaszolj (nem azért mert haragszom, csak nagyon fárasztana), ha megkérhetnélek! Köszönöm!