Re: nincs cím
Ricsi Előzmény: #610503Egy levitézlett falusi párttitkár lánya, aki ugyan pénzügyi zseninek tartja magát, mégis siránkozik a devizahitele miatt, és termelővállalatot még közelről sem látott valszeg, szitokszónak használja a szoci gondolkodást, amit a szülei magukévá tettek. Emellett egy termelő vállalkozást vezető embert olyan hülyének néz, hogy az nem gondolja azt, hogy egy hitelt bizonyos célra adnak.
Ursi, most szándékosan voltam kemény, annyira, de annyira nem érdekel a véleményed, hogy az valami hihetetlen. Én nem szólok hozzád, te meg folyamatosan kötekedsz Ibizával és AT val egyetemben.
Komolyan mondom, nem érdekel a véleményetek, és ne is írjatok semmit arra, amit én írok.
Folyamatosan pampogsz. A szoci gondolkodás rettenetes, de te, mint egy pénzügyi zseni, devizahitelt vettél fel. Ami hitelforma egyébként egy szemétség, és a fijjúk jól tették hogy betiltották. Ez egy cucilista átverés volt, de aki felvette, az gondolkozott igazán szoci módon. És aki felvette, ne gondolja magát pénzügyi zseninek.
Szóval, sokkal, sokkal, sokkal, sokkal, sokkal szerényebben...